N.T.C. SA

Contactgegevens N.T.C. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.T.C. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.T.C. SA

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Allée Centrale,6040, België

Telefoon (phone): 071 30 67 47 071 30 67 47

Fax (fax): 071 31 60 43 071 31 60 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.T.C. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.T.C. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.T.C. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.T.C. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.T.C. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.T.C. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.T.C. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.T.C. SA
Products information N.T.C. SA

BTW identificatienummer (tax): BE05069061279
Ondernemingsnummer: 4409606933
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in N.T.C. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.T.C. SA
(Get full report from official database of BE for N.T.C. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.T.C. SA
Addition kinds of activities for N.T.C. SA

122100. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
807199. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
02790201. Volière | Aviary
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
26559904. Wastebaskets, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Wastebaskets, fiber: made from purchased material
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
79290105. Drum en bugle corps (boor teams) | Drum and bugle corps (drill teams)
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij N.T.C. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.T.C. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.T.C. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.T.C. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van N.T.C. SA in sociale netwerken
Look for responds of N.T.C. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.T.C. SA. Laat een reactie achter voor N.T.C. SA. N.T.C. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.T.C. SA. Leave a respond for N.T.C. SA. N.T.C. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.T.C. SA op de google maps. Adres en contacten N.T.C. SA
Location of N.T.C. SA on the google maps. Address and contacts of N.T.C. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come N.T.C. SA N.T.C. SA: Buyse D | BROTHER-DICTEE-CENTER | DE SLOTENMAKER | C.A.D. Centre des Arts Decoratifs | Polypreen België N.V.

Other related companies as N.T.C. SA: Buyse D | BROTHER-DICTEE-CENTER | DE SLOTENMAKER | C.A.D. Centre des Arts Decoratifs | Polypreen België N.V.

N.T.C. SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is N.T.C. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069061279. Het bedrijf N.T.C. SA bevindt zich op het adres: Allée Centrale,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in N.T.C. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.T.C. SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.T.C. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.T.C. SA, openstaande posities, locatie van N.T.C. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.T.C. SA is a company, that was registered 1996 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is N.T.C. SA, company assigned to the tax number BE05069061279. The company N.T.C. SA is located at the address: Allée Centrale,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in N.T.C. SA were not found.
The main activity of N.T.C. SA is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of N.T.C. SA is not available. You also can look at reviews of N.T.C. SA, open positions, location of N.T.C. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.T.C. SA, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.T.C. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.T.C. SA, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.T.C. SA, employees, financial statistics.