Nguyen Huu-Long

Contactgegevens Nguyen Huu-Long: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nguyen Huu-Long: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nguyen Huu-Long

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue de la Loi 57,4020, België

Telefoon (phone): 0477 38 14 49 0477 38 14 49

Fax (fax): 04 236 69 00 04 236 69 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nguyen Huu-Long: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nguyen Huu-Long"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nguyen Huu-Long"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nguyen Huu-Long, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nguyen Huu-Long. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nguyen Huu-Long, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nguyen Huu-Long. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nguyen Huu-Long
Products information Nguyen Huu-Long

BTW identificatienummer (tax): BE09531707763
Ondernemingsnummer: 7949401855
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nguyen Huu-Long zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nguyen Huu-Long
(Get full report from official database of BE for Nguyen Huu-Long)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nguyen Huu-Long
Addition kinds of activities for Nguyen Huu-Long

287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij Nguyen Huu-Long: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nguyen Huu-Long: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nguyen Huu-Long. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nguyen Huu-Long. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

Zoek naar antwoorden van Nguyen Huu-Long in sociale netwerken
Look for responds of Nguyen Huu-Long in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nguyen Huu-Long. Laat een reactie achter voor Nguyen Huu-Long. Nguyen Huu-Long bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nguyen Huu-Long. Leave a respond for Nguyen Huu-Long. Nguyen Huu-Long on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nguyen Huu-Long op de google maps. Adres en contacten Nguyen Huu-Long
Location of Nguyen Huu-Long on the google maps. Address and contacts of Nguyen Huu-Long

Andere gerelateerde bedrijven als come Nguyen Huu-Long Nguyen Huu-Long: Ghysels Raymond Experts Comptables | Représentation Commerciale (Union Professionnelle de la)-U.P.R.C. asbl | Casteleyn TRS | Verthe-Interieurs B.V.B.A. | INSITE

Other related companies as Nguyen Huu-Long: Ghysels Raymond Experts Comptables | Représentation Commerciale (Union Professionnelle de la)-U.P.R.C. asbl | Casteleyn TRS | Verthe-Interieurs B.V.B.A. | INSITE

Nguyen Huu-Long is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Nguyen Huu-Long, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531707763. Het bedrijf Nguyen Huu-Long bevindt zich op het adres: Rue de la Loi 57,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nguyen Huu-Long zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nguyen Huu-Long is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nguyen Huu-Long is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nguyen Huu-Long, openstaande posities, locatie van Nguyen Huu-Long op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nguyen Huu-Long is a company, that was registered 2006 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Nguyen Huu-Long, company assigned to the tax number BE09531707763. The company Nguyen Huu-Long is located at the address: Rue de la Loi 57,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nguyen Huu-Long were not found.
The main activity of Nguyen Huu-Long is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nguyen Huu-Long is not available. You also can look at reviews of Nguyen Huu-Long, open positions, location of Nguyen Huu-Long on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nguyen Huu-Long, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nguyen Huu-Long, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nguyen Huu-Long, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nguyen Huu-Long, employees, financial statistics.