Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Verthe-Interieurs B.V.B.A.
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Contactgegevens Verthe-Interieurs B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verthe-Interieurs B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gentsestraat 46, B-8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): (056) 729475 (056) 729475

Fax (fax): (056) 704501 (056) 704501

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verthe-Interieurs B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verthe-Interieurs B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verthe-Interieurs B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verthe-Interieurs B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verthe-Interieurs B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verthe-Interieurs B.V.B.A.
Products information Verthe-Interieurs B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05069335937
Ondernemingsnummer: 2960784912
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verthe-Interieurs B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verthe-Interieurs B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Verthe-Interieurs B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verthe-Interieurs B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Verthe-Interieurs B.V.B.A.

799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij Verthe-Interieurs B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verthe-Interieurs B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Verthe-Interieurs B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Verthe-Interieurs B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Verthe-Interieurs B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Leave a respond for Verthe-Interieurs B.V.B.A.. Verthe-Interieurs B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verthe-Interieurs B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Verthe-Interieurs B.V.B.A.
Location of Verthe-Interieurs B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Verthe-Interieurs B.V.B.A. Verthe-Interieurs B.V.B.A.: Hove Guy | Greet training | Patrick B.V.B.A. | EURAIR NV | Medconsult BVBA

Other related companies as Verthe-Interieurs B.V.B.A.: Hove Guy | Greet training | Patrick B.V.B.A. | EURAIR NV | Medconsult BVBA

Verthe-Interieurs B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Verthe-Interieurs B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069335937. Het bedrijf Verthe-Interieurs B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Gentsestraat 46, B-8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verthe-Interieurs B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verthe-Interieurs B.V.B.A. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verthe-Interieurs B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verthe-Interieurs B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Verthe-Interieurs B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verthe-Interieurs B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Verthe-Interieurs B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05069335937. The company Verthe-Interieurs B.V.B.A. is located at the address: Gentsestraat 46, B-8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verthe-Interieurs B.V.B.A. were not found.
The main activity of Verthe-Interieurs B.V.B.A. is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verthe-Interieurs B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Verthe-Interieurs B.V.B.A., open positions, location of Verthe-Interieurs B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verthe-Interieurs B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verthe-Interieurs B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verthe-Interieurs B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verthe-Interieurs B.V.B.A., employees, financial statistics.