ORA MACHINES NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ORA MACHINES NV
Private companiesMetal Mining • ORA MACHINES NV

Contactgegevens ORA MACHINES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORA MACHINES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORA MACHINES NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Ambachtenlaan 35,3001, België

Telefoon (phone): 016 40 03 83 016 40 03 83

Fax (fax): 016 40 03 83 016 40 03 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORA MACHINES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORA MACHINES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORA MACHINES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORA MACHINES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORA MACHINES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORA MACHINES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORA MACHINES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORA MACHINES NV
Products information ORA MACHINES NV

BTW identificatienummer (tax): BE01825622558
Ondernemingsnummer: 4548858642
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ORA MACHINES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORA MACHINES NV
(Get full report from official database of BE for ORA MACHINES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORA MACHINES NV
Addition kinds of activities for ORA MACHINES NV

20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij ORA MACHINES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORA MACHINES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORA MACHINES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORA MACHINES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ORA MACHINES NV in sociale netwerken
Look for responds of ORA MACHINES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORA MACHINES NV. Laat een reactie achter voor ORA MACHINES NV. ORA MACHINES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORA MACHINES NV. Leave a respond for ORA MACHINES NV. ORA MACHINES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORA MACHINES NV op de google maps. Adres en contacten ORA MACHINES NV
Location of ORA MACHINES NV on the google maps. Address and contacts of ORA MACHINES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ORA MACHINES NV ORA MACHINES NV: Kasteel van Rullingen NV | HP-COMEFAX | Andujar SPRL | CONTINENT REIZEN | Accolade Language Services BVBA

Other related companies as ORA MACHINES NV: Kasteel van Rullingen NV | HP-COMEFAX | Andujar SPRL | CONTINENT REIZEN | Accolade Language Services BVBA

ORA MACHINES NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is ORA MACHINES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01825622558. Het bedrijf ORA MACHINES NV bevindt zich op het adres: Ambachtenlaan 35,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ORA MACHINES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORA MACHINES NV is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORA MACHINES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORA MACHINES NV, openstaande posities, locatie van ORA MACHINES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORA MACHINES NV is a company, that was registered 1992 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is ORA MACHINES NV, company assigned to the tax number BE01825622558. The company ORA MACHINES NV is located at the address: Ambachtenlaan 35,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ORA MACHINES NV were not found.
The main activity of ORA MACHINES NV is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORA MACHINES NV is not available. You also can look at reviews of ORA MACHINES NV, open positions, location of ORA MACHINES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORA MACHINES NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORA MACHINES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORA MACHINES NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORA MACHINES NV, employees, financial statistics.