Accolade Language Services BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Accolade Language Services BVBA
Private companiesMetal Mining • Accolade Language Services BVBA

Contactgegevens Accolade Language Services BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accolade Language Services BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accolade Language Services BVBA

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Ter Beke 2,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 96 81 056 77 96 81

Fax (fax): 056 77 46 74 056 77 46 74

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accolade Language Services BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accolade Language Services BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accolade Language Services BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accolade Language Services BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accolade Language Services BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accolade Language Services BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accolade Language Services BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accolade Language Services BVBA
Products information Accolade Language Services BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06420379638
Ondernemingsnummer: 4205261230
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Accolade Language Services BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accolade Language Services BVBA
(Get full report from official database of BE for Accolade Language Services BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accolade Language Services BVBA
Addition kinds of activities for Accolade Language Services BVBA

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
39991301. Reclame gordijnen | Advertising curtains
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing

Werken bij Accolade Language Services BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accolade Language Services BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accolade Language Services BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accolade Language Services BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

Zoek naar antwoorden van Accolade Language Services BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Accolade Language Services BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accolade Language Services BVBA. Laat een reactie achter voor Accolade Language Services BVBA. Accolade Language Services BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accolade Language Services BVBA. Leave a respond for Accolade Language Services BVBA. Accolade Language Services BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accolade Language Services BVBA op de google maps. Adres en contacten Accolade Language Services BVBA
Location of Accolade Language Services BVBA on the google maps. Address and contacts of Accolade Language Services BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Accolade Language Services BVBA Accolade Language Services BVBA: Arbib Najat | Belgique Literie | Copie Conforme SPRL | R P O BVBA | D & D Productions NV

Other related companies as Accolade Language Services BVBA: Arbib Najat | Belgique Literie | Copie Conforme SPRL | R P O BVBA | D & D Productions NV

Accolade Language Services BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is Accolade Language Services BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06420379638. Het bedrijf Accolade Language Services BVBA bevindt zich op het adres: Ter Beke 2,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Accolade Language Services BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accolade Language Services BVBA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accolade Language Services BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accolade Language Services BVBA, openstaande posities, locatie van Accolade Language Services BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Accolade Language Services BVBA is a company, that was registered 1993 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is Accolade Language Services BVBA, company assigned to the tax number BE06420379638. The company Accolade Language Services BVBA is located at the address: Ter Beke 2,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Accolade Language Services BVBA were not found.
The main activity of Accolade Language Services BVBA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Accolade Language Services BVBA is not available. You also can look at reviews of Accolade Language Services BVBA, open positions, location of Accolade Language Services BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accolade Language Services BVBA, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accolade Language Services BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accolade Language Services BVBA, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accolade Language Services BVBA, employees, financial statistics.