Art Point

Contactgegevens Art Point: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Point: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Point

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Grotestraat 87,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 50 71 089 30 50 71

Fax (fax): 089 30 73 10 089 30 73 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Point: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Point"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Point"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Point, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Point. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Point, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Point. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Point
Products information Art Point

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Art Point zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Point
(Get full report from official database of BE for Art Point)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Point
Addition kinds of activities for Art Point

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
01749902. Citroenbos | Lemon grove
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
61530200. Factoring diensten | Factoring services

Werken bij Art Point: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Point: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Point. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Point. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van Art Point in sociale netwerken
Look for responds of Art Point in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Point. Laat een reactie achter voor Art Point. Art Point bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Point. Leave a respond for Art Point. Art Point on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Point op de google maps. Adres en contacten Art Point
Location of Art Point on the google maps. Address and contacts of Art Point

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Point Art Point: Van Belle Dirk | NEUTELEERS GUNTHER | LAUWERS HERMAN | Leduc J SPRL | Holtappels Emile N.V.

Other related companies as Art Point: Van Belle Dirk | NEUTELEERS GUNTHER | LAUWERS HERMAN | Leduc J SPRL | Holtappels Emile N.V.

Art Point is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Art Point, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf Art Point bevindt zich op het adres: Grotestraat 87,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Art Point zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art Point is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Point is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Point, openstaande posities, locatie van Art Point op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art Point is a company, that was registered 2007 in Genk region, Belgium. Full name of company is Art Point, company assigned to the tax number BE02849273681. The company Art Point is located at the address: Grotestraat 87,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Art Point were not found.
The main activity of Art Point is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Point is not available. You also can look at reviews of Art Point, open positions, location of Art Point on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Point, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Point, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Point, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Point, employees, financial statistics.