LAUWERS HERMAN

Contactgegevens LAUWERS HERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAUWERS HERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAUWERS HERMAN

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Breulstraat 85,8890, België

Telefoon (phone): 051 77 75 91 051 77 75 91

Fax (fax): 051 77 29 98 051 77 29 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAUWERS HERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAUWERS HERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAUWERS HERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAUWERS HERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAUWERS HERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAUWERS HERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAUWERS HERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAUWERS HERMAN
Products information LAUWERS HERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06881256103
Ondernemingsnummer: 3081909179
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LAUWERS HERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAUWERS HERMAN
(Get full report from official database of BE for LAUWERS HERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAUWERS HERMAN
Addition kinds of activities for LAUWERS HERMAN

124101. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
20630103. Gegranuleerde suiker, van suikerbieten | Granulated sugar, from sugar beets
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij LAUWERS HERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAUWERS HERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAUWERS HERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAUWERS HERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van LAUWERS HERMAN in sociale netwerken
Look for responds of LAUWERS HERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAUWERS HERMAN. Laat een reactie achter voor LAUWERS HERMAN. LAUWERS HERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAUWERS HERMAN. Leave a respond for LAUWERS HERMAN. LAUWERS HERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAUWERS HERMAN op de google maps. Adres en contacten LAUWERS HERMAN
Location of LAUWERS HERMAN on the google maps. Address and contacts of LAUWERS HERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LAUWERS HERMAN LAUWERS HERMAN: Hubrechts Kristiane en Carl Advokatenkantoor | Vliegend Varken ('t) | A S M | Andries BVBA | Delbrassine SA

Other related companies as LAUWERS HERMAN: Hubrechts Kristiane en Carl Advokatenkantoor | Vliegend Varken ('t) | A S M | Andries BVBA | Delbrassine SA

LAUWERS HERMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is LAUWERS HERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881256103. Het bedrijf LAUWERS HERMAN bevindt zich op het adres: Breulstraat 85,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LAUWERS HERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAUWERS HERMAN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAUWERS HERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAUWERS HERMAN, openstaande posities, locatie van LAUWERS HERMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAUWERS HERMAN is a company, that was registered 1997 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is LAUWERS HERMAN, company assigned to the tax number BE06881256103. The company LAUWERS HERMAN is located at the address: Breulstraat 85,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LAUWERS HERMAN were not found.
The main activity of LAUWERS HERMAN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAUWERS HERMAN is not available. You also can look at reviews of LAUWERS HERMAN, open positions, location of LAUWERS HERMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAUWERS HERMAN, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAUWERS HERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAUWERS HERMAN, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAUWERS HERMAN, employees, financial statistics.