BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Private companiesUnited States Postal Service • BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Contactgegevens BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Regio (region): Ranst (Broechem), België

Adres (address): Gustaaf Peetersstraat 32A,2520, België

Telefoon (phone): 03 488 19 02 03 488 19 02

Fax (fax): 03 485 70 94 03 485 70 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Products information BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

BTW identificatienummer (tax): BE07750823974
Ondernemingsnummer: 6111389160
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
(Get full report from official database of BE for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Addition kinds of activities for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
31110401. Zakleder | Bag leather
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand

Werken bij BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Laat een reactie achter voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Leave a respond for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES op de google maps. Adres en contacten BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Location of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on the google maps. Address and contacts of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: Daems A | DUPLIMEDIA | Centaure | DUBOIS ET LEULIER SPRL | Ass. Generali / Gaemo

Other related companies as BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: Daems A | DUPLIMEDIA | Centaure | DUBOIS ET LEULIER SPRL | Ass. Generali / Gaemo

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ranst (Broechem), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07750823974. Het bedrijf BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES bevindt zich op het adres: Gustaaf Peetersstraat 32A,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, openstaande posities, locatie van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is a company, that was registered 1988 in Ranst (Broechem) region, Belgium. Full name of company is BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, company assigned to the tax number BE07750823974. The company BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is located at the address: Gustaaf Peetersstraat 32A,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES were not found.
The main activity of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is not available. You also can look at reviews of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, open positions, location of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Ranst (Broechem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Ranst (Broechem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, employees, financial statistics.