Ass. Generali / Gaemo

Contactgegevens Ass. Generali / Gaemo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ass. Generali / Gaemo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ass. Generali / Gaemo

Regio (region): Bruxelles, 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue Louise 149, België

Telefoon (phone): 32.2.5372760 32.2.5372760

Fax (fax): 32.2.5375266 32.2.5375266

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ass. Generali / Gaemo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ass. Generali / Gaemo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ass. Generali / Gaemo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ass. Generali / Gaemo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ass. Generali / Gaemo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ass. Generali / Gaemo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ass. Generali / Gaemo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ass. Generali / Gaemo
Products information Ass. Generali / Gaemo

BTW identificatienummer (tax): BE05856506347
Ondernemingsnummer: 8636871337
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ass. Generali / Gaemo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ass. Generali / Gaemo
(Get full report from official database of BE for Ass. Generali / Gaemo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ass. Generali / Gaemo
Addition kinds of activities for Ass. Generali / Gaemo

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
65310202. Condominium manager | Condominium manager
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services

Werken bij Ass. Generali / Gaemo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ass. Generali / Gaemo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ass. Generali / Gaemo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ass. Generali / Gaemo. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van Ass. Generali / Gaemo in sociale netwerken
Look for responds of Ass. Generali / Gaemo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ass. Generali / Gaemo. Laat een reactie achter voor Ass. Generali / Gaemo. Ass. Generali / Gaemo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ass. Generali / Gaemo. Leave a respond for Ass. Generali / Gaemo. Ass. Generali / Gaemo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ass. Generali / Gaemo op de google maps. Adres en contacten Ass. Generali / Gaemo
Location of Ass. Generali / Gaemo on the google maps. Address and contacts of Ass. Generali / Gaemo

Andere gerelateerde bedrijven als come Ass. Generali / Gaemo Ass. Generali / Gaemo: Théâtre de l'Etuve | ABAYA | Menu - Vandewiele BVBA | St Jozefscollege | Airquality N.V.

Other related companies as Ass. Generali / Gaemo: Théâtre de l'Etuve | ABAYA | Menu - Vandewiele BVBA | St Jozefscollege | Airquality N.V.

Ass. Generali / Gaemo is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ass. Generali / Gaemo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05856506347. Het bedrijf Ass. Generali / Gaemo bevindt zich op het adres: Avenue Louise 149. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ass. Generali / Gaemo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ass. Generali / Gaemo is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ass. Generali / Gaemo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ass. Generali / Gaemo, openstaande posities, locatie van Ass. Generali / Gaemo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ass. Generali / Gaemo is a company, that was registered 2018 in Bruxelles, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Ass. Generali / Gaemo, company assigned to the tax number BE05856506347. The company Ass. Generali / Gaemo is located at the address: Avenue Louise 149. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ass. Generali / Gaemo were not found.
The main activity of Ass. Generali / Gaemo is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ass. Generali / Gaemo is not available. You also can look at reviews of Ass. Generali / Gaemo, open positions, location of Ass. Generali / Gaemo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ass. Generali / Gaemo, Bruxelles, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ass. Generali / Gaemo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ass. Generali / Gaemo, Bruxelles, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ass. Generali / Gaemo, employees, financial statistics.