Auto Export Mubarak

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Auto Export Mubarak
Private companiesMembership Organizations • Auto Export Mubarak

Contactgegevens Auto Export Mubarak: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Export Mubarak: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Export Mubarak

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Nieuwevaart 124A,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 43 23; 0475 72 56 21 09 233 43 23; 0475 72 56 21

Fax (fax): 09 233 43 35 09 233 43 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Export Mubarak: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Export Mubarak"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Export Mubarak"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Export Mubarak, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Export Mubarak. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Export Mubarak, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Export Mubarak. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Export Mubarak
Products information Auto Export Mubarak

BTW identificatienummer (tax): BE02779785156
Ondernemingsnummer: 2341156005
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Auto Export Mubarak zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Export Mubarak
(Get full report from official database of BE for Auto Export Mubarak)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Export Mubarak
Addition kinds of activities for Auto Export Mubarak

8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
41110200. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation

Werken bij Auto Export Mubarak: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Export Mubarak: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Export Mubarak. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Export Mubarak. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van Auto Export Mubarak in sociale netwerken
Look for responds of Auto Export Mubarak in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Export Mubarak. Laat een reactie achter voor Auto Export Mubarak. Auto Export Mubarak bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Export Mubarak. Leave a respond for Auto Export Mubarak. Auto Export Mubarak on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Export Mubarak op de google maps. Adres en contacten Auto Export Mubarak
Location of Auto Export Mubarak on the google maps. Address and contacts of Auto Export Mubarak

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Export Mubarak Auto Export Mubarak: DOBBY YAMADA SERRA NV | Société Populaire d'Editions S.A. | Choffray Jacky | Fedaso Europe | Yves RANDRIAMBOLONA

Other related companies as Auto Export Mubarak: DOBBY YAMADA SERRA NV | Société Populaire d'Editions S.A. | Choffray Jacky | Fedaso Europe | Yves RANDRIAMBOLONA

Auto Export Mubarak is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Export Mubarak, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02779785156. Het bedrijf Auto Export Mubarak bevindt zich op het adres: Nieuwevaart 124A,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Auto Export Mubarak zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Export Mubarak is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Export Mubarak is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Export Mubarak, openstaande posities, locatie van Auto Export Mubarak op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto Export Mubarak is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Auto Export Mubarak, company assigned to the tax number BE02779785156. The company Auto Export Mubarak is located at the address: Nieuwevaart 124A,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Auto Export Mubarak were not found.
The main activity of Auto Export Mubarak is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Export Mubarak is not available. You also can look at reviews of Auto Export Mubarak, open positions, location of Auto Export Mubarak on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Export Mubarak, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Export Mubarak, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Export Mubarak, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Export Mubarak, employees, financial statistics.