Yves RANDRIAMBOLONA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Yves RANDRIAMBOLONA
Private companiesMembership Organizations • Yves RANDRIAMBOLONA

Contactgegevens Yves RANDRIAMBOLONA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yves RANDRIAMBOLONA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yves RANDRIAMBOLONA

Regio (region): CERANS-FOULLETOURTE 7230 - BE, België

Adres (address): 11 rue de la Rpublique, België

Telefoon (phone): 0619742778 0619742778

Fax (fax): +32 (3) 751-86-10 +32 (3) 751-86-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yves RANDRIAMBOLONA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yves RANDRIAMBOLONA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yves RANDRIAMBOLONA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yves RANDRIAMBOLONA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yves RANDRIAMBOLONA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yves RANDRIAMBOLONA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yves RANDRIAMBOLONA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yves RANDRIAMBOLONA
Products information Yves RANDRIAMBOLONA

BTW identificatienummer (tax): BE01698181152
Ondernemingsnummer: 1802276611
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Yves RANDRIAMBOLONA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yves RANDRIAMBOLONA
(Get full report from official database of BE for Yves RANDRIAMBOLONA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yves RANDRIAMBOLONA
Addition kinds of activities for Yves RANDRIAMBOLONA

367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij Yves RANDRIAMBOLONA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yves RANDRIAMBOLONA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yves RANDRIAMBOLONA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yves RANDRIAMBOLONA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van Yves RANDRIAMBOLONA in sociale netwerken
Look for responds of Yves RANDRIAMBOLONA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yves RANDRIAMBOLONA. Laat een reactie achter voor Yves RANDRIAMBOLONA. Yves RANDRIAMBOLONA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yves RANDRIAMBOLONA. Leave a respond for Yves RANDRIAMBOLONA. Yves RANDRIAMBOLONA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yves RANDRIAMBOLONA op de google maps. Adres en contacten Yves RANDRIAMBOLONA
Location of Yves RANDRIAMBOLONA on the google maps. Address and contacts of Yves RANDRIAMBOLONA

Andere gerelateerde bedrijven als come Yves RANDRIAMBOLONA Yves RANDRIAMBOLONA: Castaar (de) | Creps ASBL | Rombouts BVBA | Brunel Unisoft N.V. | Dansen Roels

Other related companies as Yves RANDRIAMBOLONA: Castaar (de) | Creps ASBL | Rombouts BVBA | Brunel Unisoft N.V. | Dansen Roels

Yves RANDRIAMBOLONA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio CERANS-FOULLETOURTE 7230 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Yves RANDRIAMBOLONA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01698181152. Het bedrijf Yves RANDRIAMBOLONA bevindt zich op het adres: 11 rue de la Rpublique. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Yves RANDRIAMBOLONA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yves RANDRIAMBOLONA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yves RANDRIAMBOLONA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yves RANDRIAMBOLONA, openstaande posities, locatie van Yves RANDRIAMBOLONA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yves RANDRIAMBOLONA is a company, that was registered 1994 in CERANS-FOULLETOURTE 7230 - BE region, Belgium. Full name of company is Yves RANDRIAMBOLONA, company assigned to the tax number BE01698181152. The company Yves RANDRIAMBOLONA is located at the address: 11 rue de la Rpublique. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Yves RANDRIAMBOLONA were not found.
The main activity of Yves RANDRIAMBOLONA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Yves RANDRIAMBOLONA is not available. You also can look at reviews of Yves RANDRIAMBOLONA, open positions, location of Yves RANDRIAMBOLONA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yves RANDRIAMBOLONA, CERANS-FOULLETOURTE 7230 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yves RANDRIAMBOLONA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yves RANDRIAMBOLONA, CERANS-FOULLETOURTE 7230 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yves RANDRIAMBOLONA, employees, financial statistics.