JACKY DIFFUSION SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • JACKY DIFFUSION SA
Private companiesCoal Mining • JACKY DIFFUSION SA

Contactgegevens JACKY DIFFUSION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACKY DIFFUSION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACKY DIFFUSION SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Elsense Steenweg 136,1050, België

Telefoon (phone): 02 512 48 94 02 512 48 94

Fax (fax): 02 514 58 85 02 514 58 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACKY DIFFUSION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACKY DIFFUSION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACKY DIFFUSION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACKY DIFFUSION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACKY DIFFUSION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACKY DIFFUSION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACKY DIFFUSION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACKY DIFFUSION SA
Products information JACKY DIFFUSION SA

BTW identificatienummer (tax): BE05431884765
Ondernemingsnummer: 7515716552
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in JACKY DIFFUSION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACKY DIFFUSION SA
(Get full report from official database of BE for JACKY DIFFUSION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACKY DIFFUSION SA
Addition kinds of activities for JACKY DIFFUSION SA

17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij JACKY DIFFUSION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACKY DIFFUSION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACKY DIFFUSION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACKY DIFFUSION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

Zoek naar antwoorden van JACKY DIFFUSION SA in sociale netwerken
Look for responds of JACKY DIFFUSION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACKY DIFFUSION SA. Laat een reactie achter voor JACKY DIFFUSION SA. JACKY DIFFUSION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACKY DIFFUSION SA. Leave a respond for JACKY DIFFUSION SA. JACKY DIFFUSION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACKY DIFFUSION SA op de google maps. Adres en contacten JACKY DIFFUSION SA
Location of JACKY DIFFUSION SA on the google maps. Address and contacts of JACKY DIFFUSION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JACKY DIFFUSION SA JACKY DIFFUSION SA: E.G.C.T.R. SPRL | GARAGE LACROSSE SPRL | Bureau Vallée SC | Arthur D. Little International Inc S.A. | Fotowerken Frans Claes N.V.

Other related companies as JACKY DIFFUSION SA: E.G.C.T.R. SPRL | GARAGE LACROSSE SPRL | Bureau Vallée SC | Arthur D. Little International Inc S.A. | Fotowerken Frans Claes N.V.

JACKY DIFFUSION SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is JACKY DIFFUSION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05431884765. Het bedrijf JACKY DIFFUSION SA bevindt zich op het adres: Elsense Steenweg 136,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in JACKY DIFFUSION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACKY DIFFUSION SA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACKY DIFFUSION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACKY DIFFUSION SA, openstaande posities, locatie van JACKY DIFFUSION SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JACKY DIFFUSION SA is a company, that was registered 1989 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is JACKY DIFFUSION SA, company assigned to the tax number BE05431884765. The company JACKY DIFFUSION SA is located at the address: Elsense Steenweg 136,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in JACKY DIFFUSION SA were not found.
The main activity of JACKY DIFFUSION SA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACKY DIFFUSION SA is not available. You also can look at reviews of JACKY DIFFUSION SA, open positions, location of JACKY DIFFUSION SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACKY DIFFUSION SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACKY DIFFUSION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACKY DIFFUSION SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACKY DIFFUSION SA, employees, financial statistics.