Bureau Vallée SC

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Bureau Vallée SC
Private companiesCoal Mining • Bureau Vallée SC

Contactgegevens Bureau Vallée SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Vallée SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Vallée SC

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Chemin des Mourdreux 6,7000, België

Telefoon (phone): 065 33 99 08 065 33 99 08

Fax (fax): 065 36 05 27 065 36 05 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Vallée SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Vallée SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Vallée SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Vallée SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Vallée SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Vallée SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Vallée SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Vallée SC
Products information Bureau Vallée SC

BTW identificatienummer (tax): BE09633056640
Ondernemingsnummer: 4334075927
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bureau Vallée SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Vallée SC
(Get full report from official database of BE for Bureau Vallée SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Vallée SC
Addition kinds of activities for Bureau Vallée SC

871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
26790802. Honingraatkern en bord: gemaakt van gekochte materialen | Honeycomb core and board: made from purchased material
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec

Werken bij Bureau Vallée SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Vallée SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Vallée SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Vallée SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

 • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

 • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

 • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: BRUGHMANS GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

Zoek naar antwoorden van Bureau Vallée SC in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Vallée SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Vallée SC. Laat een reactie achter voor Bureau Vallée SC. Bureau Vallée SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Vallée SC. Leave a respond for Bureau Vallée SC. Bureau Vallée SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Vallée SC op de google maps. Adres en contacten Bureau Vallée SC
Location of Bureau Vallée SC on the google maps. Address and contacts of Bureau Vallée SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Vallée SC Bureau Vallée SC: Delec Security | Webline | Hagelands Opmetings- & Studiebureau | Stadeco SA | Indigo bvba

Other related companies as Bureau Vallée SC: Delec Security | Webline | Hagelands Opmetings- & Studiebureau | Stadeco SA | Indigo bvba

Bureau Vallée SC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Vallée SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633056640. Het bedrijf Bureau Vallée SC bevindt zich op het adres: Chemin des Mourdreux 6,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bureau Vallée SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Vallée SC is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Vallée SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Vallée SC, openstaande posities, locatie van Bureau Vallée SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau Vallée SC is a company, that was registered 2012 in Mons region, Belgium. Full name of company is Bureau Vallée SC, company assigned to the tax number BE09633056640. The company Bureau Vallée SC is located at the address: Chemin des Mourdreux 6,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bureau Vallée SC were not found.
The main activity of Bureau Vallée SC is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Vallée SC is not available. You also can look at reviews of Bureau Vallée SC, open positions, location of Bureau Vallée SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Vallée SC, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Vallée SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Vallée SC, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Vallée SC, employees, financial statistics.