AUDI-VW-GILLON GARAGE

Contactgegevens AUDI-VW-GILLON GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDI-VW-GILLON GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDI-VW-GILLON GARAGE

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 74,4342, België

Telefoon (phone): 04 257 47 37; 04 257 47 38 04 257 47 37; 04 257 47 38

Fax (fax): 04 257 57 69 04 257 57 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDI-VW-GILLON GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDI-VW-GILLON GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDI-VW-GILLON GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDI-VW-GILLON GARAGE
Products information AUDI-VW-GILLON GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07248474121
Ondernemingsnummer: 1006866455
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
(Get full report from official database of BE for AUDI-VW-GILLON GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
Addition kinds of activities for AUDI-VW-GILLON GARAGE

02790302. Kikkerboerderij | Frog farm
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van AUDI-VW-GILLON GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of AUDI-VW-GILLON GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Laat een reactie achter voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Leave a respond for AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDI-VW-GILLON GARAGE op de google maps. Adres en contacten AUDI-VW-GILLON GARAGE
Location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the google maps. Address and contacts of AUDI-VW-GILLON GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDI-VW-GILLON GARAGE AUDI-VW-GILLON GARAGE: LANDELIJKE VERENIGING VAN DE MEESTERS ELEKTRICIENS VAN BELGIE | CALIOPE EVENTS | Novolab BVBA | BELPARKET NV | Stubumat Elektro N.V.

Other related companies as AUDI-VW-GILLON GARAGE: LANDELIJKE VERENIGING VAN DE MEESTERS ELEKTRICIENS VAN BELGIE | CALIOPE EVENTS | Novolab BVBA | BELPARKET NV | Stubumat Elektro N.V.

AUDI-VW-GILLON GARAGE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is AUDI-VW-GILLON GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07248474121. Het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUDI-VW-GILLON GARAGE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDI-VW-GILLON GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDI-VW-GILLON GARAGE, openstaande posities, locatie van AUDI-VW-GILLON GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUDI-VW-GILLON GARAGE is a company, that was registered 2017 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is AUDI-VW-GILLON GARAGE, company assigned to the tax number BE07248474121. The company AUDI-VW-GILLON GARAGE is located at the address: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUDI-VW-GILLON GARAGE were not found.
The main activity of AUDI-VW-GILLON GARAGE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDI-VW-GILLON GARAGE is not available. You also can look at reviews of AUDI-VW-GILLON GARAGE, open positions, location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDI-VW-GILLON GARAGE, employees, financial statistics.