CALIOPE EVENTS

Contactgegevens CALIOPE EVENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALIOPE EVENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALIOPE EVENTS

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Meulebeeksesteenweg 61,8700, België

Telefoon (phone): 0476 43 79 67 0476 43 79 67

Fax (fax): 051 40 72 11 051 40 72 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALIOPE EVENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALIOPE EVENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALIOPE EVENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALIOPE EVENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALIOPE EVENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALIOPE EVENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALIOPE EVENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALIOPE EVENTS
Products information CALIOPE EVENTS

BTW identificatienummer (tax): BE08757995605
Ondernemingsnummer: 3281036376
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CALIOPE EVENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALIOPE EVENTS
(Get full report from official database of BE for CALIOPE EVENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALIOPE EVENTS
Addition kinds of activities for CALIOPE EVENTS

20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
23960206. Trimmen, stof, nsk | Trimming, fabric, nsk
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
51991001. Decals | Decals
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs

Werken bij CALIOPE EVENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALIOPE EVENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALIOPE EVENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALIOPE EVENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van CALIOPE EVENTS in sociale netwerken
Look for responds of CALIOPE EVENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALIOPE EVENTS. Laat een reactie achter voor CALIOPE EVENTS. CALIOPE EVENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALIOPE EVENTS. Leave a respond for CALIOPE EVENTS. CALIOPE EVENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALIOPE EVENTS op de google maps. Adres en contacten CALIOPE EVENTS
Location of CALIOPE EVENTS on the google maps. Address and contacts of CALIOPE EVENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CALIOPE EVENTS CALIOPE EVENTS: Van Hoyweghen L | GARAGE BEAU SITE SA | Lichtstudio De Schrijver | ELSA International | ROBOCOM Technologies

Other related companies as CALIOPE EVENTS: Van Hoyweghen L | GARAGE BEAU SITE SA | Lichtstudio De Schrijver | ELSA International | ROBOCOM Technologies

CALIOPE EVENTS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is CALIOPE EVENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08757995605. Het bedrijf CALIOPE EVENTS bevindt zich op het adres: Meulebeeksesteenweg 61,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CALIOPE EVENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALIOPE EVENTS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALIOPE EVENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALIOPE EVENTS, openstaande posities, locatie van CALIOPE EVENTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CALIOPE EVENTS is a company, that was registered 1996 in Tielt region, Belgium. Full name of company is CALIOPE EVENTS, company assigned to the tax number BE08757995605. The company CALIOPE EVENTS is located at the address: Meulebeeksesteenweg 61,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CALIOPE EVENTS were not found.
The main activity of CALIOPE EVENTS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CALIOPE EVENTS is not available. You also can look at reviews of CALIOPE EVENTS, open positions, location of CALIOPE EVENTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALIOPE EVENTS, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALIOPE EVENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALIOPE EVENTS, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALIOPE EVENTS, employees, financial statistics.