GLAMOX-FRAMAZ

Contactgegevens GLAMOX-FRAMAZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLAMOX-FRAMAZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLAMOX-FRAMAZ

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Oudestraat 10,2630, België

Telefoon (phone): 03 870 96 90 03 870 96 90

Fax (fax): 03 870 96 91 03 870 96 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLAMOX-FRAMAZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLAMOX-FRAMAZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLAMOX-FRAMAZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLAMOX-FRAMAZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLAMOX-FRAMAZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLAMOX-FRAMAZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLAMOX-FRAMAZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLAMOX-FRAMAZ
Products information GLAMOX-FRAMAZ

BTW identificatienummer (tax): BE06713989257
Ondernemingsnummer: 3414520263
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GLAMOX-FRAMAZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLAMOX-FRAMAZ
(Get full report from official database of BE for GLAMOX-FRAMAZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLAMOX-FRAMAZ
Addition kinds of activities for GLAMOX-FRAMAZ

20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's

Werken bij GLAMOX-FRAMAZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLAMOX-FRAMAZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLAMOX-FRAMAZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLAMOX-FRAMAZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van GLAMOX-FRAMAZ in sociale netwerken
Look for responds of GLAMOX-FRAMAZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLAMOX-FRAMAZ. Laat een reactie achter voor GLAMOX-FRAMAZ. GLAMOX-FRAMAZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLAMOX-FRAMAZ. Leave a respond for GLAMOX-FRAMAZ. GLAMOX-FRAMAZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLAMOX-FRAMAZ op de google maps. Adres en contacten GLAMOX-FRAMAZ
Location of GLAMOX-FRAMAZ on the google maps. Address and contacts of GLAMOX-FRAMAZ

Andere gerelateerde bedrijven als come GLAMOX-FRAMAZ GLAMOX-FRAMAZ: Vanhees NV | Curans Consulting | Scania Belgium NV | Hospimed-Distrimed S.P.R.L. | Rubin en Zonen B.V.B.A.

Other related companies as GLAMOX-FRAMAZ: Vanhees NV | Curans Consulting | Scania Belgium NV | Hospimed-Distrimed S.P.R.L. | Rubin en Zonen B.V.B.A.

GLAMOX-FRAMAZ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is GLAMOX-FRAMAZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713989257. Het bedrijf GLAMOX-FRAMAZ bevindt zich op het adres: Oudestraat 10,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GLAMOX-FRAMAZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLAMOX-FRAMAZ is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLAMOX-FRAMAZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLAMOX-FRAMAZ, openstaande posities, locatie van GLAMOX-FRAMAZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GLAMOX-FRAMAZ is a company, that was registered 1995 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is GLAMOX-FRAMAZ, company assigned to the tax number BE06713989257. The company GLAMOX-FRAMAZ is located at the address: Oudestraat 10,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GLAMOX-FRAMAZ were not found.
The main activity of GLAMOX-FRAMAZ is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLAMOX-FRAMAZ is not available. You also can look at reviews of GLAMOX-FRAMAZ, open positions, location of GLAMOX-FRAMAZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLAMOX-FRAMAZ, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLAMOX-FRAMAZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLAMOX-FRAMAZ, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLAMOX-FRAMAZ, employees, financial statistics.