Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Hospimed-Distrimed S.P.R.L.
Private companiesNonclassifiable Establishments • Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

Contactgegevens Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 115b28, B-1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7626932 (02) 7626932

Fax (fax): (02) 7621186 (02) 7621186

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hospimed-Distrimed S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hospimed-Distrimed S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hospimed-Distrimed S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hospimed-Distrimed S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hospimed-Distrimed S.P.R.L.
Products information Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04215972900
Ondernemingsnummer: 4450805664
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hospimed-Distrimed S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hospimed-Distrimed S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Hospimed-Distrimed S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hospimed-Distrimed S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Hospimed-Distrimed S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Hospimed-Distrimed S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Hospimed-Distrimed S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Leave a respond for Hospimed-Distrimed S.P.R.L.. Hospimed-Distrimed S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hospimed-Distrimed S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Hospimed-Distrimed S.P.R.L.
Location of Hospimed-Distrimed S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Hospimed-Distrimed S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hospimed-Distrimed S.P.R.L. Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: A.M.L. BVBA | Cathelijn NV | Euro Gijbels N.V. | Blancke Vleeswaren BVBA | DE BROYER, JOHAN

Other related companies as Hospimed-Distrimed S.P.R.L.: A.M.L. BVBA | Cathelijn NV | Euro Gijbels N.V. | Blancke Vleeswaren BVBA | DE BROYER, JOHAN

Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hospimed-Distrimed S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04215972900. Het bedrijf Hospimed-Distrimed S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 115b28, B-1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hospimed-Distrimed S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hospimed-Distrimed S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Hospimed-Distrimed S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hospimed-Distrimed S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04215972900. The company Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is located at the address: Avenue Paul Hymans 115b28, B-1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hospimed-Distrimed S.P.R.L. were not found.
The main activity of Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hospimed-Distrimed S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Hospimed-Distrimed S.P.R.L., open positions, location of Hospimed-Distrimed S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hospimed-Distrimed S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hospimed-Distrimed S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hospimed-Distrimed S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hospimed-Distrimed S.P.R.L., employees, financial statistics.