DE BROYER, JOHAN

Contactgegevens DE BROYER, JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BROYER, JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BROYER, JOHAN

Regio (region): OVERIJSE BELGIUM 3090 - BE, België

Adres (address): italielaan 6, België

Telefoon (phone): 01132486504387 01132486504387

Fax (fax): 0113227108080 0113227108080

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BROYER, JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BROYER, JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BROYER, JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BROYER, JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BROYER, JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BROYER, JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BROYER, JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BROYER, JOHAN
Products information DE BROYER, JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE05141296386
Ondernemingsnummer: 1369415283
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DE BROYER, JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BROYER, JOHAN
(Get full report from official database of BE for DE BROYER, JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BROYER, JOHAN
Addition kinds of activities for DE BROYER, JOHAN

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
283604. Cultuur media | Culture media
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
48320109. Rots | Rock
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation

Werken bij DE BROYER, JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BROYER, JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BROYER, JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BROYER, JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van DE BROYER, JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of DE BROYER, JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BROYER, JOHAN. Laat een reactie achter voor DE BROYER, JOHAN. DE BROYER, JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BROYER, JOHAN. Leave a respond for DE BROYER, JOHAN. DE BROYER, JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BROYER, JOHAN op de google maps. Adres en contacten DE BROYER, JOHAN
Location of DE BROYER, JOHAN on the google maps. Address and contacts of DE BROYER, JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BROYER, JOHAN DE BROYER, JOHAN: Body-Style | Interact BVBA | BVBA VANDEKERCKHOVE-DE SMAELE BVBA | Arte-Print NV | PAS-PROJECT MANAGEMENT

Other related companies as DE BROYER, JOHAN: Body-Style | Interact BVBA | BVBA VANDEKERCKHOVE-DE SMAELE BVBA | Arte-Print NV | PAS-PROJECT MANAGEMENT

DE BROYER, JOHAN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio OVERIJSE BELGIUM 3090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BROYER, JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05141296386. Het bedrijf DE BROYER, JOHAN bevindt zich op het adres: italielaan 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE BROYER, JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BROYER, JOHAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BROYER, JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BROYER, JOHAN, openstaande posities, locatie van DE BROYER, JOHAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BROYER, JOHAN is a company, that was registered 2016 in OVERIJSE BELGIUM 3090 - BE region, Belgium. Full name of company is DE BROYER, JOHAN, company assigned to the tax number BE05141296386. The company DE BROYER, JOHAN is located at the address: italielaan 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE BROYER, JOHAN were not found.
The main activity of DE BROYER, JOHAN is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BROYER, JOHAN is not available. You also can look at reviews of DE BROYER, JOHAN, open positions, location of DE BROYER, JOHAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BROYER, JOHAN, OVERIJSE BELGIUM 3090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BROYER, JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BROYER, JOHAN, OVERIJSE BELGIUM 3090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BROYER, JOHAN, employees, financial statistics.