AUTO-AANPASSINGEN MEES

Contactgegevens AUTO-AANPASSINGEN MEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-AANPASSINGEN MEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-AANPASSINGEN MEES

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Gentse Steenweg 363,9160, België

Telefoon (phone): 09 355 57 59 09 355 57 59

Fax (fax): 09 355 80 32 09 355 80 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-AANPASSINGEN MEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-AANPASSINGEN MEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-AANPASSINGEN MEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-AANPASSINGEN MEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-AANPASSINGEN MEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-AANPASSINGEN MEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-AANPASSINGEN MEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-AANPASSINGEN MEES
Products information AUTO-AANPASSINGEN MEES

BTW identificatienummer (tax): BE07378112792
Ondernemingsnummer: 1162872314
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTO-AANPASSINGEN MEES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-AANPASSINGEN MEES
(Get full report from official database of BE for AUTO-AANPASSINGEN MEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-AANPASSINGEN MEES
Addition kinds of activities for AUTO-AANPASSINGEN MEES

221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
551100. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
35110202. Hydraulische turbines | Hydraulic turbines
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order

Werken bij AUTO-AANPASSINGEN MEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-AANPASSINGEN MEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-AANPASSINGEN MEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

Zoek naar antwoorden van AUTO-AANPASSINGEN MEES in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-AANPASSINGEN MEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. Laat een reactie achter voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. AUTO-AANPASSINGEN MEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-AANPASSINGEN MEES. Leave a respond for AUTO-AANPASSINGEN MEES. AUTO-AANPASSINGEN MEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-AANPASSINGEN MEES op de google maps. Adres en contacten AUTO-AANPASSINGEN MEES
Location of AUTO-AANPASSINGEN MEES on the google maps. Address and contacts of AUTO-AANPASSINGEN MEES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-AANPASSINGEN MEES AUTO-AANPASSINGEN MEES: VERMEESCH ROEL | Kempense Kamer voor Handel en Nijverheid | Omez Meubelen NV | Care NV | Elsevier Business Information

Other related companies as AUTO-AANPASSINGEN MEES: VERMEESCH ROEL | Kempense Kamer voor Handel en Nijverheid | Omez Meubelen NV | Care NV | Elsevier Business Information

AUTO-AANPASSINGEN MEES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-AANPASSINGEN MEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07378112792. Het bedrijf AUTO-AANPASSINGEN MEES bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 363,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTO-AANPASSINGEN MEES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-AANPASSINGEN MEES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-AANPASSINGEN MEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-AANPASSINGEN MEES, openstaande posities, locatie van AUTO-AANPASSINGEN MEES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO-AANPASSINGEN MEES is a company, that was registered 2012 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is AUTO-AANPASSINGEN MEES, company assigned to the tax number BE07378112792. The company AUTO-AANPASSINGEN MEES is located at the address: Gentse Steenweg 363,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTO-AANPASSINGEN MEES were not found.
The main activity of AUTO-AANPASSINGEN MEES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-AANPASSINGEN MEES is not available. You also can look at reviews of AUTO-AANPASSINGEN MEES, open positions, location of AUTO-AANPASSINGEN MEES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-AANPASSINGEN MEES, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-AANPASSINGEN MEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-AANPASSINGEN MEES, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-AANPASSINGEN MEES, employees, financial statistics.