VERMEESCH ROEL

Contactgegevens VERMEESCH ROEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEESCH ROEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEESCH ROEL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Magdalenastraat 9,2018, België

Telefoon (phone): 0479 75 00 53; 03 293 62 31 0479 75 00 53; 03 293 62 31

Fax (fax): 03 293 40 62 03 293 40 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEESCH ROEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEESCH ROEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEESCH ROEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEESCH ROEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEESCH ROEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEESCH ROEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEESCH ROEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEESCH ROEL
Products information VERMEESCH ROEL

BTW identificatienummer (tax): BE08580841064
Ondernemingsnummer: 1771240234
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VERMEESCH ROEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEESCH ROEL
(Get full report from official database of BE for VERMEESCH ROEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEESCH ROEL
Addition kinds of activities for VERMEESCH ROEL

594103. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij VERMEESCH ROEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEESCH ROEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEESCH ROEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEESCH ROEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van VERMEESCH ROEL in sociale netwerken
Look for responds of VERMEESCH ROEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEESCH ROEL. Laat een reactie achter voor VERMEESCH ROEL. VERMEESCH ROEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEESCH ROEL. Leave a respond for VERMEESCH ROEL. VERMEESCH ROEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEESCH ROEL op de google maps. Adres en contacten VERMEESCH ROEL
Location of VERMEESCH ROEL on the google maps. Address and contacts of VERMEESCH ROEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEESCH ROEL VERMEESCH ROEL: Adriaenssen P | Swinnen W | Iota | Coens, Laurent | Colen,Koen

Other related companies as VERMEESCH ROEL: Adriaenssen P | Swinnen W | Iota | Coens, Laurent | Colen,Koen

VERMEESCH ROEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEESCH ROEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08580841064. Het bedrijf VERMEESCH ROEL bevindt zich op het adres: Magdalenastraat 9,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERMEESCH ROEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMEESCH ROEL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEESCH ROEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEESCH ROEL, openstaande posities, locatie van VERMEESCH ROEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERMEESCH ROEL is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VERMEESCH ROEL, company assigned to the tax number BE08580841064. The company VERMEESCH ROEL is located at the address: Magdalenastraat 9,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERMEESCH ROEL were not found.
The main activity of VERMEESCH ROEL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEESCH ROEL is not available. You also can look at reviews of VERMEESCH ROEL, open positions, location of VERMEESCH ROEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEESCH ROEL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEESCH ROEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEESCH ROEL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEESCH ROEL, employees, financial statistics.