ARC AUTO AIRCONDITIONING

Contactgegevens ARC AUTO AIRCONDITIONING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARC AUTO AIRCONDITIONING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARC AUTO AIRCONDITIONING

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Merksemsesteenweg 183-199,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 02 52; 03 326 12 03 03 326 02 52; 03 326 12 03

Fax (fax): 03 326 11 36 03 326 11 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARC AUTO AIRCONDITIONING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARC AUTO AIRCONDITIONING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARC AUTO AIRCONDITIONING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARC AUTO AIRCONDITIONING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARC AUTO AIRCONDITIONING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARC AUTO AIRCONDITIONING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARC AUTO AIRCONDITIONING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARC AUTO AIRCONDITIONING
Products information ARC AUTO AIRCONDITIONING

BTW identificatienummer (tax): BE06516235351
Ondernemingsnummer: 2566375732
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARC AUTO AIRCONDITIONING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARC AUTO AIRCONDITIONING
(Get full report from official database of BE for ARC AUTO AIRCONDITIONING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARC AUTO AIRCONDITIONING
Addition kinds of activities for ARC AUTO AIRCONDITIONING

517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
22210205. Ondergoed stoffen, synthetische vezels en zijden | Underwear fabrics, manmade fiber and silk
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij ARC AUTO AIRCONDITIONING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARC AUTO AIRCONDITIONING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARC AUTO AIRCONDITIONING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARC AUTO AIRCONDITIONING. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

Zoek naar antwoorden van ARC AUTO AIRCONDITIONING in sociale netwerken
Look for responds of ARC AUTO AIRCONDITIONING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARC AUTO AIRCONDITIONING. Laat een reactie achter voor ARC AUTO AIRCONDITIONING. ARC AUTO AIRCONDITIONING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARC AUTO AIRCONDITIONING. Leave a respond for ARC AUTO AIRCONDITIONING. ARC AUTO AIRCONDITIONING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARC AUTO AIRCONDITIONING op de google maps. Adres en contacten ARC AUTO AIRCONDITIONING
Location of ARC AUTO AIRCONDITIONING on the google maps. Address and contacts of ARC AUTO AIRCONDITIONING

Andere gerelateerde bedrijven als come ARC AUTO AIRCONDITIONING ARC AUTO AIRCONDITIONING: SGS Documentation Services | De Leibeekhoeve | Compoint | ACE Digital House NV | Votquenne S.A.

Other related companies as ARC AUTO AIRCONDITIONING: SGS Documentation Services | De Leibeekhoeve | Compoint | ACE Digital House NV | Votquenne S.A.

ARC AUTO AIRCONDITIONING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ARC AUTO AIRCONDITIONING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516235351. Het bedrijf ARC AUTO AIRCONDITIONING bevindt zich op het adres: Merksemsesteenweg 183-199,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARC AUTO AIRCONDITIONING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARC AUTO AIRCONDITIONING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARC AUTO AIRCONDITIONING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARC AUTO AIRCONDITIONING, openstaande posities, locatie van ARC AUTO AIRCONDITIONING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARC AUTO AIRCONDITIONING is a company, that was registered 2008 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ARC AUTO AIRCONDITIONING, company assigned to the tax number BE06516235351. The company ARC AUTO AIRCONDITIONING is located at the address: Merksemsesteenweg 183-199,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARC AUTO AIRCONDITIONING were not found.
The main activity of ARC AUTO AIRCONDITIONING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARC AUTO AIRCONDITIONING is not available. You also can look at reviews of ARC AUTO AIRCONDITIONING, open positions, location of ARC AUTO AIRCONDITIONING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARC AUTO AIRCONDITIONING, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARC AUTO AIRCONDITIONING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARC AUTO AIRCONDITIONING, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARC AUTO AIRCONDITIONING, employees, financial statistics.