Compoint

Contactgegevens Compoint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Compoint: address, phone, fax, email, website, opening hours

Compoint

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Zwijnaardsesteenweg 45,9000, België

Telefoon (phone): 09 329 02 01 09 329 02 01

Fax (fax): 09 329 01 96 09 329 01 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Compoint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Compoint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Compoint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Compoint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Compoint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Compoint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Compoint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Compoint
Products information Compoint

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Compoint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Compoint
(Get full report from official database of BE for Compoint)

Aanvulling soorten activiteiten voor Compoint
Addition kinds of activities for Compoint

799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
50820307. Stellingen | Scaffolding
52110103. lambrizering | Paneling
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales

Werken bij Compoint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Compoint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Compoint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Compoint. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Compoint in sociale netwerken
Look for responds of Compoint in social networks

Lees alle opmerkingen voor Compoint. Laat een reactie achter voor Compoint. Compoint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Compoint. Leave a respond for Compoint. Compoint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Compoint op de google maps. Adres en contacten Compoint
Location of Compoint on the google maps. Address and contacts of Compoint

Andere gerelateerde bedrijven als come Compoint Compoint: ADT SECURITY SERVICES NV | AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL | ALTAIR sa | Adrian Cornwell | Axima

Other related companies as Compoint: ADT SECURITY SERVICES NV | AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL | ALTAIR sa | Adrian Cornwell | Axima

Compoint is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Compoint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf Compoint bevindt zich op het adres: Zwijnaardsesteenweg 45,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Compoint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Compoint is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Compoint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Compoint, openstaande posities, locatie van Compoint op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Compoint is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is Compoint, company assigned to the tax number BE05266540527. The company Compoint is located at the address: Zwijnaardsesteenweg 45,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Compoint were not found.
The main activity of Compoint is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Compoint is not available. You also can look at reviews of Compoint, open positions, location of Compoint on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Compoint, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Compoint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Compoint, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Compoint, employees, financial statistics.