AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL

Contactgegevens AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Mirtenlaan 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 332 17 84 02 332 17 84

Fax (fax): +32 (13) 907-20-11 +32 (13) 907-20-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL
Products information AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03318115234
Ondernemingsnummer: 6649993896
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL
(Get full report from official database of BE for AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL
Addition kinds of activities for AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
26310202. Schoenplank | Shoe board
28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Laat een reactie achter voor AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. Leave a respond for AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL. AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL op de google maps. Adres en contacten AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL
Location of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL on the google maps. Address and contacts of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: De Smedt NV | RAES RACING NV | Orange Bleu SPRL | Servicadet SA | OK i am in your database i have bought15

Other related companies as AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL: De Smedt NV | RAES RACING NV | Orange Bleu SPRL | Servicadet SA | OK i am in your database i have bought15

AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03318115234. Het bedrijf AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL bevindt zich op het adres: Mirtenlaan 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, openstaande posities, locatie van AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is a company, that was registered 1999 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, company assigned to the tax number BE03318115234. The company AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is located at the address: Mirtenlaan 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL were not found.
The main activity of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL is not available. You also can look at reviews of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, open positions, location of AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL, employees, financial statistics.