AAB Genva BVBA

Contactgegevens AAB Genva BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAB Genva BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAB Genva BVBA

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 311,2550, België

Telefoon (phone): 03 455 37 32; 03 457 05 55 03 455 37 32; 03 457 05 55

Fax (fax): 03 454 28 04 03 454 28 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAB Genva BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAB Genva BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAB Genva BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAB Genva BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAB Genva BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAB Genva BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAB Genva BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAB Genva BVBA
Products information AAB Genva BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01223571777
Ondernemingsnummer: 3366729736
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AAB Genva BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAB Genva BVBA
(Get full report from official database of BE for AAB Genva BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAB Genva BVBA
Addition kinds of activities for AAB Genva BVBA

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts

Werken bij AAB Genva BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAB Genva BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAB Genva BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAB Genva BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van AAB Genva BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AAB Genva BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAB Genva BVBA. Laat een reactie achter voor AAB Genva BVBA. AAB Genva BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAB Genva BVBA. Leave a respond for AAB Genva BVBA. AAB Genva BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAB Genva BVBA op de google maps. Adres en contacten AAB Genva BVBA
Location of AAB Genva BVBA on the google maps. Address and contacts of AAB Genva BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AAB Genva BVBA AAB Genva BVBA: Gailliaert Bart | Thelmo NV | BIELEN PRODUKTEN NV | LIBOTTE sprl-bvba | Somers

Other related companies as AAB Genva BVBA: Gailliaert Bart | Thelmo NV | BIELEN PRODUKTEN NV | LIBOTTE sprl-bvba | Somers

AAB Genva BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is AAB Genva BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01223571777. Het bedrijf AAB Genva BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 311,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AAB Genva BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAB Genva BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAB Genva BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAB Genva BVBA, openstaande posities, locatie van AAB Genva BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAB Genva BVBA is a company, that was registered 2012 in Kontich region, Belgium. Full name of company is AAB Genva BVBA, company assigned to the tax number BE01223571777. The company AAB Genva BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 311,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AAB Genva BVBA were not found.
The main activity of AAB Genva BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AAB Genva BVBA is not available. You also can look at reviews of AAB Genva BVBA, open positions, location of AAB Genva BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAB Genva BVBA, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAB Genva BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAB Genva BVBA, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAB Genva BVBA, employees, financial statistics.