Gailliaert Bart

Contactgegevens Gailliaert Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gailliaert Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gailliaert Bart

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Koning Boudewijnlaan 53,8310, België

Telefoon (phone): 050 35 98 06; 0477 26 88 95 050 35 98 06; 0477 26 88 95

Fax (fax): 050 27 66 58 050 27 66 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gailliaert Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gailliaert Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gailliaert Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gailliaert Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gailliaert Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gailliaert Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gailliaert Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gailliaert Bart
Products information Gailliaert Bart

BTW identificatienummer (tax): BE09856903076
Ondernemingsnummer: 2544128417
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Gailliaert Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gailliaert Bart
(Get full report from official database of BE for Gailliaert Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gailliaert Bart
Addition kinds of activities for Gailliaert Bart

333901. Lood en zink | Lead and zinc
596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair

Werken bij Gailliaert Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gailliaert Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gailliaert Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gailliaert Bart. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Gailliaert Bart in sociale netwerken
Look for responds of Gailliaert Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gailliaert Bart. Laat een reactie achter voor Gailliaert Bart. Gailliaert Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gailliaert Bart. Leave a respond for Gailliaert Bart. Gailliaert Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gailliaert Bart op de google maps. Adres en contacten Gailliaert Bart
Location of Gailliaert Bart on the google maps. Address and contacts of Gailliaert Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come Gailliaert Bart Gailliaert Bart: Backx NV | Mega-Bike NV | Beauty Palace | Studiebureel | SOINS A DOMICILE BRUXELLES

Other related companies as Gailliaert Bart: Backx NV | Mega-Bike NV | Beauty Palace | Studiebureel | SOINS A DOMICILE BRUXELLES

Gailliaert Bart is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Gailliaert Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856903076. Het bedrijf Gailliaert Bart bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnlaan 53,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Gailliaert Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gailliaert Bart is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gailliaert Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gailliaert Bart, openstaande posities, locatie van Gailliaert Bart op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gailliaert Bart is a company, that was registered 1991 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is Gailliaert Bart, company assigned to the tax number BE09856903076. The company Gailliaert Bart is located at the address: Koning Boudewijnlaan 53,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Gailliaert Bart were not found.
The main activity of Gailliaert Bart is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gailliaert Bart is not available. You also can look at reviews of Gailliaert Bart, open positions, location of Gailliaert Bart on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gailliaert Bart, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gailliaert Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gailliaert Bart, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gailliaert Bart, employees, financial statistics.