VAN BORTEL NV

Contactgegevens VAN BORTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BORTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BORTEL NV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 11,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 10 37 03 457 10 37

Fax (fax): 03 457 16 06 03 457 16 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BORTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BORTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BORTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BORTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BORTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BORTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BORTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BORTEL NV
Products information VAN BORTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09580047607
Ondernemingsnummer: 4956726074
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN BORTEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BORTEL NV
(Get full report from official database of BE for VAN BORTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BORTEL NV
Addition kinds of activities for VAN BORTEL NV

3221. Glascontainers | Glass containers
179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij VAN BORTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BORTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BORTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BORTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van VAN BORTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN BORTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BORTEL NV. Laat een reactie achter voor VAN BORTEL NV. VAN BORTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BORTEL NV. Leave a respond for VAN BORTEL NV. VAN BORTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BORTEL NV op de google maps. Adres en contacten VAN BORTEL NV
Location of VAN BORTEL NV on the google maps. Address and contacts of VAN BORTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BORTEL NV VAN BORTEL NV: CHALLE CONSTRUCT SPRL | All-Technology BVBA | Douzenel B | Media & Art Technologies S.A | UUNET Belgium

Other related companies as VAN BORTEL NV: CHALLE CONSTRUCT SPRL | All-Technology BVBA | Douzenel B | Media & Art Technologies S.A | UUNET Belgium

VAN BORTEL NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BORTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580047607. Het bedrijf VAN BORTEL NV bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 11,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN BORTEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BORTEL NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BORTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BORTEL NV, openstaande posities, locatie van VAN BORTEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BORTEL NV is a company, that was registered 1996 in Kontich region, Belgium. Full name of company is VAN BORTEL NV, company assigned to the tax number BE09580047607. The company VAN BORTEL NV is located at the address: Koningin Astridlaan 11,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN BORTEL NV were not found.
The main activity of VAN BORTEL NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BORTEL NV is not available. You also can look at reviews of VAN BORTEL NV, open positions, location of VAN BORTEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BORTEL NV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BORTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BORTEL NV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BORTEL NV, employees, financial statistics.