CHALLE CONSTRUCT SPRL

Contactgegevens CHALLE CONSTRUCT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHALLE CONSTRUCT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHALLE CONSTRUCT SPRL

Regio (region): La Bruyère (Meux), België

Adres (address): Rue de la Ridale 25,5081, België

Telefoon (phone): 081 56 83 21; 081 56 87 13; 0495 32 22 44 081 56 83 21; 081 56 87 13; 0495 32 22 44

Fax (fax): 081 56 87 13 081 56 87 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHALLE CONSTRUCT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHALLE CONSTRUCT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHALLE CONSTRUCT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHALLE CONSTRUCT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHALLE CONSTRUCT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHALLE CONSTRUCT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHALLE CONSTRUCT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHALLE CONSTRUCT SPRL
Products information CHALLE CONSTRUCT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08325134277
Ondernemingsnummer: 9624542236
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CHALLE CONSTRUCT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHALLE CONSTRUCT SPRL
(Get full report from official database of BE for CHALLE CONSTRUCT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHALLE CONSTRUCT SPRL
Addition kinds of activities for CHALLE CONSTRUCT SPRL

379903. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
23390305. Speelpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Play suits: women's, misses', and juniors'
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij CHALLE CONSTRUCT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHALLE CONSTRUCT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHALLE CONSTRUCT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHALLE CONSTRUCT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van CHALLE CONSTRUCT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHALLE CONSTRUCT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHALLE CONSTRUCT SPRL. Laat een reactie achter voor CHALLE CONSTRUCT SPRL. CHALLE CONSTRUCT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHALLE CONSTRUCT SPRL. Leave a respond for CHALLE CONSTRUCT SPRL. CHALLE CONSTRUCT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHALLE CONSTRUCT SPRL op de google maps. Adres en contacten CHALLE CONSTRUCT SPRL
Location of CHALLE CONSTRUCT SPRL on the google maps. Address and contacts of CHALLE CONSTRUCT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHALLE CONSTRUCT SPRL CHALLE CONSTRUCT SPRL: Azerty-Copy SCRL | Priem Mechaniek Constructie | Assfor Expediteurs N.V. | Parisi | aploide

Other related companies as CHALLE CONSTRUCT SPRL: Azerty-Copy SCRL | Priem Mechaniek Constructie | Assfor Expediteurs N.V. | Parisi | aploide

CHALLE CONSTRUCT SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio La Bruyère (Meux), België. De volledige naam van het bedrijf is CHALLE CONSTRUCT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08325134277. Het bedrijf CHALLE CONSTRUCT SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Ridale 25,5081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHALLE CONSTRUCT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHALLE CONSTRUCT SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHALLE CONSTRUCT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHALLE CONSTRUCT SPRL, openstaande posities, locatie van CHALLE CONSTRUCT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHALLE CONSTRUCT SPRL is a company, that was registered 2014 in La Bruyère (Meux) region, Belgium. Full name of company is CHALLE CONSTRUCT SPRL, company assigned to the tax number BE08325134277. The company CHALLE CONSTRUCT SPRL is located at the address: Rue de la Ridale 25,5081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHALLE CONSTRUCT SPRL were not found.
The main activity of CHALLE CONSTRUCT SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHALLE CONSTRUCT SPRL is not available. You also can look at reviews of CHALLE CONSTRUCT SPRL, open positions, location of CHALLE CONSTRUCT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHALLE CONSTRUCT SPRL, La Bruyère (Meux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHALLE CONSTRUCT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHALLE CONSTRUCT SPRL, La Bruyère (Meux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHALLE CONSTRUCT SPRL, employees, financial statistics.