AVIS BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • AVIS BELGIUM SA
Private companiesLegal Services • AVIS BELGIUM SA

Contactgegevens AVIS BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIS BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIS BELGIUM SA

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Kolonel Bourgstraat 107,1140, België

Telefoon (phone): 02 726 94 88; 02 730 62 11; 070 223 001 02 726 94 88; 02 730 62 11; 070 223 001

Fax (fax): 02 726 95 83; 070 22 30 03 02 726 95 83; 070 22 30 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIS BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIS BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIS BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIS BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIS BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIS BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIS BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIS BELGIUM SA
Products information AVIS BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08941192626
Ondernemingsnummer: 8916748046
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AVIS BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIS BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for AVIS BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIS BELGIUM SA
Addition kinds of activities for AVIS BELGIUM SA

28439901. penetreermiddelen | Penetrants
29110402. Minerale oliën, natuurlijk | Mineral oils, natural
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
51310208. Noties, anders | Notions, nec
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij AVIS BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIS BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIS BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIS BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

Zoek naar antwoorden van AVIS BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of AVIS BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIS BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor AVIS BELGIUM SA. AVIS BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIS BELGIUM SA. Leave a respond for AVIS BELGIUM SA. AVIS BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIS BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten AVIS BELGIUM SA
Location of AVIS BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of AVIS BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIS BELGIUM SA AVIS BELGIUM SA: ANTIEK GIELEN-WOLTERS | Think-Tank NV | RECTICEL NV | synthesia | TECHNICHEM s.a.

Other related companies as AVIS BELGIUM SA: ANTIEK GIELEN-WOLTERS | Think-Tank NV | RECTICEL NV | synthesia | TECHNICHEM s.a.

AVIS BELGIUM SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is AVIS BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941192626. Het bedrijf AVIS BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Kolonel Bourgstraat 107,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AVIS BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVIS BELGIUM SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIS BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIS BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van AVIS BELGIUM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVIS BELGIUM SA is a company, that was registered 2006 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is AVIS BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE08941192626. The company AVIS BELGIUM SA is located at the address: Kolonel Bourgstraat 107,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AVIS BELGIUM SA were not found.
The main activity of AVIS BELGIUM SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIS BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of AVIS BELGIUM SA, open positions, location of AVIS BELGIUM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIS BELGIUM SA, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIS BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIS BELGIUM SA, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIS BELGIUM SA, employees, financial statistics.