ANTIEK GIELEN-WOLTERS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ANTIEK GIELEN-WOLTERS
Private companiesLegal Services • ANTIEK GIELEN-WOLTERS

Contactgegevens ANTIEK GIELEN-WOLTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTIEK GIELEN-WOLTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTIEK GIELEN-WOLTERS

Regio (region): Riemst, België

Adres (address): Bilzersteenweg 54,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 24 83 012 45 24 83

Fax (fax): 012 45 66 82 012 45 66 82

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTIEK GIELEN-WOLTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTIEK GIELEN-WOLTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTIEK GIELEN-WOLTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTIEK GIELEN-WOLTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTIEK GIELEN-WOLTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTIEK GIELEN-WOLTERS
Products information ANTIEK GIELEN-WOLTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06839782714
Ondernemingsnummer: 5854034423
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANTIEK GIELEN-WOLTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTIEK GIELEN-WOLTERS
(Get full report from official database of BE for ANTIEK GIELEN-WOLTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTIEK GIELEN-WOLTERS
Addition kinds of activities for ANTIEK GIELEN-WOLTERS

104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers

Werken bij ANTIEK GIELEN-WOLTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTIEK GIELEN-WOLTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ANTIEK GIELEN-WOLTERS in sociale netwerken
Look for responds of ANTIEK GIELEN-WOLTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Laat een reactie achter voor ANTIEK GIELEN-WOLTERS. ANTIEK GIELEN-WOLTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTIEK GIELEN-WOLTERS. Leave a respond for ANTIEK GIELEN-WOLTERS. ANTIEK GIELEN-WOLTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTIEK GIELEN-WOLTERS op de google maps. Adres en contacten ANTIEK GIELEN-WOLTERS
Location of ANTIEK GIELEN-WOLTERS on the google maps. Address and contacts of ANTIEK GIELEN-WOLTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTIEK GIELEN-WOLTERS ANTIEK GIELEN-WOLTERS: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | M.C.P.S. SA | Achten Autoverhuur | AFS Noord Limburg | Van Maele N.V.

Other related companies as ANTIEK GIELEN-WOLTERS: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | M.C.P.S. SA | Achten Autoverhuur | AFS Noord Limburg | Van Maele N.V.

ANTIEK GIELEN-WOLTERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Riemst, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTIEK GIELEN-WOLTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06839782714. Het bedrijf ANTIEK GIELEN-WOLTERS bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 54,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANTIEK GIELEN-WOLTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTIEK GIELEN-WOLTERS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTIEK GIELEN-WOLTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTIEK GIELEN-WOLTERS, openstaande posities, locatie van ANTIEK GIELEN-WOLTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ANTIEK GIELEN-WOLTERS is a company, that was registered 1996 in Riemst region, Belgium. Full name of company is ANTIEK GIELEN-WOLTERS, company assigned to the tax number BE06839782714. The company ANTIEK GIELEN-WOLTERS is located at the address: Bilzersteenweg 54,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANTIEK GIELEN-WOLTERS were not found.
The main activity of ANTIEK GIELEN-WOLTERS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTIEK GIELEN-WOLTERS is not available. You also can look at reviews of ANTIEK GIELEN-WOLTERS, open positions, location of ANTIEK GIELEN-WOLTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTIEK GIELEN-WOLTERS, Riemst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTIEK GIELEN-WOLTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTIEK GIELEN-WOLTERS, Riemst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTIEK GIELEN-WOLTERS, employees, financial statistics.