VENDO BENELUX NV

Contactgegevens VENDO BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VENDO BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VENDO BENELUX NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Antoon van Osslaan 1 Bus 21,1120, België

Telefoon (phone): 02 268 25 95 02 268 25 95

Fax (fax): 02 268 28 62 02 268 28 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VENDO BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VENDO BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VENDO BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VENDO BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VENDO BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VENDO BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VENDO BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VENDO BENELUX NV
Products information VENDO BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE06388793945
Ondernemingsnummer: 8819793701
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VENDO BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VENDO BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for VENDO BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VENDO BENELUX NV
Addition kinds of activities for VENDO BENELUX NV

519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij VENDO BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VENDO BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VENDO BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VENDO BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van VENDO BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of VENDO BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VENDO BENELUX NV. Laat een reactie achter voor VENDO BENELUX NV. VENDO BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VENDO BENELUX NV. Leave a respond for VENDO BENELUX NV. VENDO BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VENDO BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten VENDO BENELUX NV
Location of VENDO BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of VENDO BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VENDO BENELUX NV VENDO BENELUX NV: Audiopresse SA | U P M-KYMMENE SA | Socominfo & Diskobelux | DE JONGH TRANSPORT NV | Latelier de la parole

Other related companies as VENDO BENELUX NV: Audiopresse SA | U P M-KYMMENE SA | Socominfo & Diskobelux | DE JONGH TRANSPORT NV | Latelier de la parole

VENDO BENELUX NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is VENDO BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388793945. Het bedrijf VENDO BENELUX NV bevindt zich op het adres: Antoon van Osslaan 1 Bus 21,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VENDO BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VENDO BENELUX NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VENDO BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VENDO BENELUX NV, openstaande posities, locatie van VENDO BENELUX NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VENDO BENELUX NV is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is VENDO BENELUX NV, company assigned to the tax number BE06388793945. The company VENDO BENELUX NV is located at the address: Antoon van Osslaan 1 Bus 21,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VENDO BENELUX NV were not found.
The main activity of VENDO BENELUX NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VENDO BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of VENDO BENELUX NV, open positions, location of VENDO BENELUX NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VENDO BENELUX NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VENDO BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VENDO BENELUX NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VENDO BENELUX NV, employees, financial statistics.