Latelier de la parole

Contactgegevens Latelier de la parole: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Latelier de la parole: address, phone, fax, email, website, opening hours

Latelier de la parole

Regio (region): 1060 - BRUXELLES - BELGIUM, België

Adres (address): rue Antoine Brart 112 - Bruxelles, België

Telefoon (phone): 027368513 027368513

Fax (fax): +32 (13) 453-94-98 +32 (13) 453-94-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Latelier de la parole: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Latelier de la parole"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Latelier de la parole"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Latelier de la parole, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Latelier de la parole. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Latelier de la parole, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Latelier de la parole. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Latelier de la parole
Products information Latelier de la parole

BTW identificatienummer (tax): BE01967895507
Ondernemingsnummer: 1059051513
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Latelier de la parole zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Latelier de la parole
(Get full report from official database of BE for Latelier de la parole)

Aanvulling soorten activiteiten voor Latelier de la parole
Addition kinds of activities for Latelier de la parole

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
44990000. Water transport diensten, | Water transportation services,
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij Latelier de la parole: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Latelier de la parole: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Latelier de la parole. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Latelier de la parole. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

Zoek naar antwoorden van Latelier de la parole in sociale netwerken
Look for responds of Latelier de la parole in social networks

Lees alle opmerkingen voor Latelier de la parole. Laat een reactie achter voor Latelier de la parole. Latelier de la parole bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Latelier de la parole. Leave a respond for Latelier de la parole. Latelier de la parole on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Latelier de la parole op de google maps. Adres en contacten Latelier de la parole
Location of Latelier de la parole on the google maps. Address and contacts of Latelier de la parole

Andere gerelateerde bedrijven als come Latelier de la parole Latelier de la parole: Deffrenne Imprimmerie SPRL | Universal Renting SA | De Blauwe Hond NV | Load Dock Company NV | Dépôt Dentaire Humblet S.A.

Other related companies as Latelier de la parole: Deffrenne Imprimmerie SPRL | Universal Renting SA | De Blauwe Hond NV | Load Dock Company NV | Dépôt Dentaire Humblet S.A.

Latelier de la parole is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio 1060 - BRUXELLES - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Latelier de la parole, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01967895507. Het bedrijf Latelier de la parole bevindt zich op het adres: rue Antoine Brart 112 - Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Latelier de la parole zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Latelier de la parole is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Latelier de la parole is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Latelier de la parole, openstaande posities, locatie van Latelier de la parole op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Latelier de la parole is a company, that was registered 2001 in 1060 - BRUXELLES - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Latelier de la parole, company assigned to the tax number BE01967895507. The company Latelier de la parole is located at the address: rue Antoine Brart 112 - Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Latelier de la parole were not found.
The main activity of Latelier de la parole is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Latelier de la parole is not available. You also can look at reviews of Latelier de la parole, open positions, location of Latelier de la parole on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Latelier de la parole, 1060 - BRUXELLES - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Latelier de la parole, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Latelier de la parole, 1060 - BRUXELLES - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Latelier de la parole, employees, financial statistics.