Soft Carwash de Watertoren BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Soft Carwash de Watertoren BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • Soft Carwash de Watertoren BVBA

Contactgegevens Soft Carwash de Watertoren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soft Carwash de Watertoren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soft Carwash de Watertoren BVBA

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 143,8790, België

Telefoon (phone): 056 61 56 17 056 61 56 17

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soft Carwash de Watertoren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soft Carwash de Watertoren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soft Carwash de Watertoren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soft Carwash de Watertoren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soft Carwash de Watertoren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soft Carwash de Watertoren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soft Carwash de Watertoren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soft Carwash de Watertoren BVBA
Products information Soft Carwash de Watertoren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Soft Carwash de Watertoren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soft Carwash de Watertoren BVBA
(Get full report from official database of BE for Soft Carwash de Watertoren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soft Carwash de Watertoren BVBA
Addition kinds of activities for Soft Carwash de Watertoren BVBA

321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
31610103. koffers | Suitcases
51530106. Wilde rijst | Wild rice
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment

Werken bij Soft Carwash de Watertoren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soft Carwash de Watertoren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soft Carwash de Watertoren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soft Carwash de Watertoren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Soft Carwash de Watertoren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Soft Carwash de Watertoren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soft Carwash de Watertoren BVBA. Laat een reactie achter voor Soft Carwash de Watertoren BVBA. Soft Carwash de Watertoren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soft Carwash de Watertoren BVBA. Leave a respond for Soft Carwash de Watertoren BVBA. Soft Carwash de Watertoren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soft Carwash de Watertoren BVBA op de google maps. Adres en contacten Soft Carwash de Watertoren BVBA
Location of Soft Carwash de Watertoren BVBA on the google maps. Address and contacts of Soft Carwash de Watertoren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Soft Carwash de Watertoren BVBA Soft Carwash de Watertoren BVBA: WAW BALLOONS | General Painting BVBA | Jacques Dubois Consultant | Sibelco - S.C.R. | Wijnands

Other related companies as Soft Carwash de Watertoren BVBA: WAW BALLOONS | General Painting BVBA | Jacques Dubois Consultant | Sibelco - S.C.R. | Wijnands

Soft Carwash de Watertoren BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is Soft Carwash de Watertoren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf Soft Carwash de Watertoren BVBA bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 143,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Soft Carwash de Watertoren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soft Carwash de Watertoren BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soft Carwash de Watertoren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soft Carwash de Watertoren BVBA, openstaande posities, locatie van Soft Carwash de Watertoren BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Soft Carwash de Watertoren BVBA is a company, that was registered 1989 in Waregem region, Belgium. Full name of company is Soft Carwash de Watertoren BVBA, company assigned to the tax number BE06042999267. The company Soft Carwash de Watertoren BVBA is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 143,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Soft Carwash de Watertoren BVBA were not found.
The main activity of Soft Carwash de Watertoren BVBA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Soft Carwash de Watertoren BVBA is not available. You also can look at reviews of Soft Carwash de Watertoren BVBA, open positions, location of Soft Carwash de Watertoren BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soft Carwash de Watertoren BVBA, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soft Carwash de Watertoren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soft Carwash de Watertoren BVBA, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soft Carwash de Watertoren BVBA, employees, financial statistics.