WAW BALLOONS

Contactgegevens WAW BALLOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAW BALLOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAW BALLOONS

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Harelbekestraat 49,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 94 02 056 77 94 02

Fax (fax): 056 77 89 47 056 77 89 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAW BALLOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAW BALLOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAW BALLOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAW BALLOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAW BALLOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAW BALLOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAW BALLOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAW BALLOONS
Products information WAW BALLOONS

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in WAW BALLOONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAW BALLOONS
(Get full report from official database of BE for WAW BALLOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAW BALLOONS
Addition kinds of activities for WAW BALLOONS

109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
33560500. Blik | Tin
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij WAW BALLOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAW BALLOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAW BALLOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAW BALLOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van WAW BALLOONS in sociale netwerken
Look for responds of WAW BALLOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAW BALLOONS. Laat een reactie achter voor WAW BALLOONS. WAW BALLOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAW BALLOONS. Leave a respond for WAW BALLOONS. WAW BALLOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAW BALLOONS op de google maps. Adres en contacten WAW BALLOONS
Location of WAW BALLOONS on the google maps. Address and contacts of WAW BALLOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come WAW BALLOONS WAW BALLOONS: DE ROUCK & PARTNERS | Bloemmolens van Geel NV | P.N. ORGANISATION | NOVOTEL BRUGGE CENTRUM | TRANSPORTS VERVAEKE NV

Other related companies as WAW BALLOONS: DE ROUCK & PARTNERS | Bloemmolens van Geel NV | P.N. ORGANISATION | NOVOTEL BRUGGE CENTRUM | TRANSPORTS VERVAEKE NV

WAW BALLOONS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is WAW BALLOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf WAW BALLOONS bevindt zich op het adres: Harelbekestraat 49,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WAW BALLOONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAW BALLOONS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAW BALLOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAW BALLOONS, openstaande posities, locatie van WAW BALLOONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WAW BALLOONS is a company, that was registered 2001 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is WAW BALLOONS, company assigned to the tax number BE09197174072. The company WAW BALLOONS is located at the address: Harelbekestraat 49,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WAW BALLOONS were not found.
The main activity of WAW BALLOONS is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WAW BALLOONS is not available. You also can look at reviews of WAW BALLOONS, open positions, location of WAW BALLOONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAW BALLOONS, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAW BALLOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAW BALLOONS, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAW BALLOONS, employees, financial statistics.