A.A.A. INTERMOBILES SPRL

Contactgegevens A.A.A. INTERMOBILES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. INTERMOBILES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. INTERMOBILES SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Vleurgatse Steenweg 176,1050, België

Telefoon (phone): 02 376 50 59; 0475 41 70 59 02 376 50 59; 0475 41 70 59

Fax (fax): 02 376 50 61 02 376 50 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. INTERMOBILES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. INTERMOBILES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. INTERMOBILES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. INTERMOBILES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. INTERMOBILES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. INTERMOBILES SPRL
Products information A.A.A. INTERMOBILES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06296508789
Ondernemingsnummer: 9623992919
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.A.A. INTERMOBILES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. INTERMOBILES SPRL
(Get full report from official database of BE for A.A.A. INTERMOBILES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. INTERMOBILES SPRL
Addition kinds of activities for A.A.A. INTERMOBILES SPRL

27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
28650108. Kleurpigmenten, organisch | Color pigments, organic
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process
39990401. Bont strippen | Fur stripping
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij A.A.A. INTERMOBILES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. INTERMOBILES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van A.A.A. INTERMOBILES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. INTERMOBILES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Laat een reactie achter voor A.A.A. INTERMOBILES SPRL. A.A.A. INTERMOBILES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. INTERMOBILES SPRL. Leave a respond for A.A.A. INTERMOBILES SPRL. A.A.A. INTERMOBILES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. INTERMOBILES SPRL op de google maps. Adres en contacten A.A.A. INTERMOBILES SPRL
Location of A.A.A. INTERMOBILES SPRL on the google maps. Address and contacts of A.A.A. INTERMOBILES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. INTERMOBILES SPRL A.A.A. INTERMOBILES SPRL: CARROSSERIE VANNERUM nv/ C.V.M. NV | Yves Transport NV | Clinique St-Joseph | Nevada-Nimifi Drukkerij N.V. | ABOUTBOUL, YVES

Other related companies as A.A.A. INTERMOBILES SPRL: CARROSSERIE VANNERUM nv/ C.V.M. NV | Yves Transport NV | Clinique St-Joseph | Nevada-Nimifi Drukkerij N.V. | ABOUTBOUL, YVES

A.A.A. INTERMOBILES SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. INTERMOBILES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296508789. Het bedrijf A.A.A. INTERMOBILES SPRL bevindt zich op het adres: Vleurgatse Steenweg 176,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.A.A. INTERMOBILES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.A. INTERMOBILES SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. INTERMOBILES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. INTERMOBILES SPRL, openstaande posities, locatie van A.A.A. INTERMOBILES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. INTERMOBILES SPRL is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is A.A.A. INTERMOBILES SPRL, company assigned to the tax number BE06296508789. The company A.A.A. INTERMOBILES SPRL is located at the address: Vleurgatse Steenweg 176,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.A.A. INTERMOBILES SPRL were not found.
The main activity of A.A.A. INTERMOBILES SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. INTERMOBILES SPRL is not available. You also can look at reviews of A.A.A. INTERMOBILES SPRL, open positions, location of A.A.A. INTERMOBILES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. INTERMOBILES SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. INTERMOBILES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. INTERMOBILES SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. INTERMOBILES SPRL, employees, financial statistics.