ABOUTBOUL, YVES

Contactgegevens ABOUTBOUL, YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABOUTBOUL, YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABOUTBOUL, YVES

Regio (region): BRUSSELS, 1060 - BE, België

Adres (address): rue Jean Robie, België

Telefoon (phone): 003275375294 003275375294

Fax (fax): 003222170123 003222170123

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABOUTBOUL, YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABOUTBOUL, YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABOUTBOUL, YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABOUTBOUL, YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABOUTBOUL, YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABOUTBOUL, YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABOUTBOUL, YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABOUTBOUL, YVES
Products information ABOUTBOUL, YVES

BTW identificatienummer (tax): BE03868530273
Ondernemingsnummer: 1210662841
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABOUTBOUL, YVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABOUTBOUL, YVES
(Get full report from official database of BE for ABOUTBOUL, YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABOUTBOUL, YVES
Addition kinds of activities for ABOUTBOUL, YVES

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij ABOUTBOUL, YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABOUTBOUL, YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABOUTBOUL, YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABOUTBOUL, YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ABOUTBOUL, YVES in sociale netwerken
Look for responds of ABOUTBOUL, YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABOUTBOUL, YVES. Laat een reactie achter voor ABOUTBOUL, YVES. ABOUTBOUL, YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABOUTBOUL, YVES. Leave a respond for ABOUTBOUL, YVES. ABOUTBOUL, YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABOUTBOUL, YVES op de google maps. Adres en contacten ABOUTBOUL, YVES
Location of ABOUTBOUL, YVES on the google maps. Address and contacts of ABOUTBOUL, YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come ABOUTBOUL, YVES ABOUTBOUL, YVES: Geers Villabouw bvba | Décormétal SA | DreamDivision | Montage Service Diepenbeek BVBA | Tn Tran Trung

Other related companies as ABOUTBOUL, YVES: Geers Villabouw bvba | Décormétal SA | DreamDivision | Montage Service Diepenbeek BVBA | Tn Tran Trung

ABOUTBOUL, YVES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ABOUTBOUL, YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03868530273. Het bedrijf ABOUTBOUL, YVES bevindt zich op het adres: rue Jean Robie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABOUTBOUL, YVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABOUTBOUL, YVES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABOUTBOUL, YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABOUTBOUL, YVES, openstaande posities, locatie van ABOUTBOUL, YVES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABOUTBOUL, YVES is a company, that was registered 1995 in BRUSSELS, 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is ABOUTBOUL, YVES, company assigned to the tax number BE03868530273. The company ABOUTBOUL, YVES is located at the address: rue Jean Robie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABOUTBOUL, YVES were not found.
The main activity of ABOUTBOUL, YVES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABOUTBOUL, YVES is not available. You also can look at reviews of ABOUTBOUL, YVES, open positions, location of ABOUTBOUL, YVES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABOUTBOUL, YVES, BRUSSELS, 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABOUTBOUL, YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABOUTBOUL, YVES, BRUSSELS, 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABOUTBOUL, YVES, employees, financial statistics.