K.K.S. Belgium BVBA

Contactgegevens K.K.S. Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.K.S. Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.K.S. Belgium BVBA

Regio (region): Edegem, België

Adres (address): Ernest Jouretlaan 11 Bus 2,2650, België

Telefoon (phone): 03 289 59 28 03 289 59 28

Fax (fax): 03 289 59 28 03 289 59 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.K.S. Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.K.S. Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.K.S. Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.K.S. Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.K.S. Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.K.S. Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.K.S. Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.K.S. Belgium BVBA
Products information K.K.S. Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02359283447
Ondernemingsnummer: 6487670898
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in K.K.S. Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.K.S. Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for K.K.S. Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.K.S. Belgium BVBA
Addition kinds of activities for K.K.S. Belgium BVBA

224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij K.K.S. Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.K.S. Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.K.S. Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.K.S. Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van K.K.S. Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of K.K.S. Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.K.S. Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor K.K.S. Belgium BVBA. K.K.S. Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.K.S. Belgium BVBA. Leave a respond for K.K.S. Belgium BVBA. K.K.S. Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.K.S. Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten K.K.S. Belgium BVBA
Location of K.K.S. Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of K.K.S. Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come K.K.S. Belgium BVBA K.K.S. Belgium BVBA: Locat Jeep Renting BVBA | Insignia NV | Dessart SA | Lernout & Hauspie Speechproducts N.V. | Volcke Aerosol Company N.V.

Other related companies as K.K.S. Belgium BVBA: Locat Jeep Renting BVBA | Insignia NV | Dessart SA | Lernout & Hauspie Speechproducts N.V. | Volcke Aerosol Company N.V.

K.K.S. Belgium BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Edegem, België. De volledige naam van het bedrijf is K.K.S. Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02359283447. Het bedrijf K.K.S. Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Ernest Jouretlaan 11 Bus 2,2650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in K.K.S. Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.K.S. Belgium BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.K.S. Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.K.S. Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van K.K.S. Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

K.K.S. Belgium BVBA is a company, that was registered 2016 in Edegem region, Belgium. Full name of company is K.K.S. Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE02359283447. The company K.K.S. Belgium BVBA is located at the address: Ernest Jouretlaan 11 Bus 2,2650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in K.K.S. Belgium BVBA were not found.
The main activity of K.K.S. Belgium BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.K.S. Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of K.K.S. Belgium BVBA, open positions, location of K.K.S. Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.K.S. Belgium BVBA, Edegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.K.S. Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.K.S. Belgium BVBA, Edegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.K.S. Belgium BVBA, employees, financial statistics.