Putters International NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Putters International NV
Private companiesHealth Services • Putters International NV

Contactgegevens Putters International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Putters International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Putters International NV

Regio (region): Cargovil, België

Adres (address): Erasmuslaan 30,1804, België

Telefoon (phone): 02 721 40 40 02 721 40 40

Fax (fax): 02 720 88 32 02 720 88 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Putters International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Putters International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Putters International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Putters International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Putters International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Putters International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Putters International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Putters International NV
Products information Putters International NV

BTW identificatienummer (tax): BE03121734619
Ondernemingsnummer: 7557739257
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Putters International NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Putters International NV
(Get full report from official database of BE for Putters International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Putters International NV
Addition kinds of activities for Putters International NV

308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
38290304. Kaartplotinstrumenten | Map plotting instruments
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
51929901. Boeken | Books
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij Putters International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Putters International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Putters International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Putters International NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van Putters International NV in sociale netwerken
Look for responds of Putters International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Putters International NV. Laat een reactie achter voor Putters International NV. Putters International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Putters International NV. Leave a respond for Putters International NV. Putters International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Putters International NV op de google maps. Adres en contacten Putters International NV
Location of Putters International NV on the google maps. Address and contacts of Putters International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Putters International NV Putters International NV: Disco Inter-City | Aux Copies SPRL | MODEMUSEUM (STEDEL.) | All-Buro Moerman | Hub Rouckhout B.V.B.A.

Other related companies as Putters International NV: Disco Inter-City | Aux Copies SPRL | MODEMUSEUM (STEDEL.) | All-Buro Moerman | Hub Rouckhout B.V.B.A.

Putters International NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Cargovil, België. De volledige naam van het bedrijf is Putters International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03121734619. Het bedrijf Putters International NV bevindt zich op het adres: Erasmuslaan 30,1804. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Putters International NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Putters International NV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Putters International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Putters International NV, openstaande posities, locatie van Putters International NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Putters International NV is a company, that was registered 2010 in Cargovil region, Belgium. Full name of company is Putters International NV, company assigned to the tax number BE03121734619. The company Putters International NV is located at the address: Erasmuslaan 30,1804. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Putters International NV were not found.
The main activity of Putters International NV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Putters International NV is not available. You also can look at reviews of Putters International NV, open positions, location of Putters International NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Putters International NV, Cargovil: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Putters International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Putters International NV, Cargovil: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Putters International NV, employees, financial statistics.