ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ROLAIR COMPRESSOREN BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

Contactgegevens ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

Regio (region): Gent (Oostakker), België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 1003,9041, België

Telefoon (phone): 09 259 80 78 09 259 80 78

Fax (fax): 09 259 80 78 09 259 80 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAIR COMPRESSOREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAIR COMPRESSOREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAIR COMPRESSOREN BVBA
Products information ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04014099121
Ondernemingsnummer: 7334991455
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROLAIR COMPRESSOREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAIR COMPRESSOREN BVBA
(Get full report from official database of BE for ROLAIR COMPRESSOREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAIR COMPRESSOREN BVBA
Addition kinds of activities for ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Laat een reactie achter voor ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. ROLAIR COMPRESSOREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. Leave a respond for ROLAIR COMPRESSOREN BVBA. ROLAIR COMPRESSOREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAIR COMPRESSOREN BVBA op de google maps. Adres en contacten ROLAIR COMPRESSOREN BVBA
Location of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA on the google maps. Address and contacts of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAIR COMPRESSOREN BVBA ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: M.C.M. Racing | Mon Jardin à Toi | 12-E-commerce BVBA | BGI S.A | Rodeo 5 sprl

Other related companies as ROLAIR COMPRESSOREN BVBA: M.C.M. Racing | Mon Jardin à Toi | 12-E-commerce BVBA | BGI S.A | Rodeo 5 sprl

ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Oostakker), België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04014099121. Het bedrijf ROLAIR COMPRESSOREN BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 1003,9041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 243,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROLAIR COMPRESSOREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, openstaande posities, locatie van ROLAIR COMPRESSOREN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is a company, that was registered 1998 in Gent (Oostakker) region, Belgium. Full name of company is ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, company assigned to the tax number BE04014099121. The company ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 1003,9041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 243,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROLAIR COMPRESSOREN BVBA were not found.
The main activity of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA is not available. You also can look at reviews of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, open positions, location of ROLAIR COMPRESSOREN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, Gent (Oostakker): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, Gent (Oostakker): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAIR COMPRESSOREN BVBA, employees, financial statistics.