Donsatelier NV

Contactgegevens Donsatelier NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Donsatelier NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Donsatelier NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Afrikalaan 289A,9000, België

Telefoon (phone): 09 259 86 05 09 259 86 05

Fax (fax): 09 259 86 06 09 259 86 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Donsatelier NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Donsatelier NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Donsatelier NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Donsatelier NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Donsatelier NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Donsatelier NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Donsatelier NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Donsatelier NV
Products information Donsatelier NV

BTW identificatienummer (tax): BE04886962890
Ondernemingsnummer: 1978607177
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Donsatelier NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Donsatelier NV
(Get full report from official database of BE for Donsatelier NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Donsatelier NV
Addition kinds of activities for Donsatelier NV

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
097102. Jachtdiensten | Hunting services
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
59990501. munten | Coins
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate

Werken bij Donsatelier NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Donsatelier NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Donsatelier NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Donsatelier NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

Zoek naar antwoorden van Donsatelier NV in sociale netwerken
Look for responds of Donsatelier NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Donsatelier NV. Laat een reactie achter voor Donsatelier NV. Donsatelier NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Donsatelier NV. Leave a respond for Donsatelier NV. Donsatelier NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Donsatelier NV op de google maps. Adres en contacten Donsatelier NV
Location of Donsatelier NV on the google maps. Address and contacts of Donsatelier NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Donsatelier NV Donsatelier NV: Axa Banque Ganshoren | Bruyns-Van Den Meersch BVBA | ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD NV-SA | Bazini, Ilan | PEETERS,WIM

Other related companies as Donsatelier NV: Axa Banque Ganshoren | Bruyns-Van Den Meersch BVBA | ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD NV-SA | Bazini, Ilan | PEETERS,WIM

Donsatelier NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Donsatelier NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04886962890. Het bedrijf Donsatelier NV bevindt zich op het adres: Afrikalaan 289A,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Donsatelier NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Donsatelier NV is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Donsatelier NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Donsatelier NV, openstaande posities, locatie van Donsatelier NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Donsatelier NV is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is Donsatelier NV, company assigned to the tax number BE04886962890. The company Donsatelier NV is located at the address: Afrikalaan 289A,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Donsatelier NV were not found.
The main activity of Donsatelier NV is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Donsatelier NV is not available. You also can look at reviews of Donsatelier NV, open positions, location of Donsatelier NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Donsatelier NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Donsatelier NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Donsatelier NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Donsatelier NV, employees, financial statistics.