Bruyns-Van Den Meersch BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Bruyns-Van Den Meersch BVBA
Private companiesDepository Institutions • Bruyns-Van Den Meersch BVBA

Contactgegevens Bruyns-Van Den Meersch BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruyns-Van Den Meersch BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruyns-Van Den Meersch BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Astridlaan 32,1700, België

Telefoon (phone): 02 466 47 49; 0475 53 77 72 02 466 47 49; 0475 53 77 72

Fax (fax): 02 466 18 28 02 466 18 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruyns-Van Den Meersch BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruyns-Van Den Meersch BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruyns-Van Den Meersch BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruyns-Van Den Meersch BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruyns-Van Den Meersch BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruyns-Van Den Meersch BVBA
Products information Bruyns-Van Den Meersch BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08933776855
Ondernemingsnummer: 3034942626
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bruyns-Van Den Meersch BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruyns-Van Den Meersch BVBA
(Get full report from official database of BE for Bruyns-Van Den Meersch BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruyns-Van Den Meersch BVBA
Addition kinds of activities for Bruyns-Van Den Meersch BVBA

1021. Koperertsen | Copper ores
8651. Politieke organisaties | Political organizations
284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
26210306. Filter papier | Filter paper
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij Bruyns-Van Den Meersch BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruyns-Van Den Meersch BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Bruyns-Van Den Meersch BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bruyns-Van Den Meersch BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Laat een reactie achter voor Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Bruyns-Van Den Meersch BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Leave a respond for Bruyns-Van Den Meersch BVBA. Bruyns-Van Den Meersch BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruyns-Van Den Meersch BVBA op de google maps. Adres en contacten Bruyns-Van Den Meersch BVBA
Location of Bruyns-Van Den Meersch BVBA on the google maps. Address and contacts of Bruyns-Van Den Meersch BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruyns-Van Den Meersch BVBA Bruyns-Van Den Meersch BVBA: Duchêne L SPRL | Antonissen I | Sodacom BVBA | Bouwcenter Frans Vlaeminck NV | Translift Belgium B.V.B.A.

Other related companies as Bruyns-Van Den Meersch BVBA: Duchêne L SPRL | Antonissen I | Sodacom BVBA | Bouwcenter Frans Vlaeminck NV | Translift Belgium B.V.B.A.

Bruyns-Van Den Meersch BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruyns-Van Den Meersch BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08933776855. Het bedrijf Bruyns-Van Den Meersch BVBA bevindt zich op het adres: Astridlaan 32,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bruyns-Van Den Meersch BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruyns-Van Den Meersch BVBA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruyns-Van Den Meersch BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruyns-Van Den Meersch BVBA, openstaande posities, locatie van Bruyns-Van Den Meersch BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruyns-Van Den Meersch BVBA is a company, that was registered 2018 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is Bruyns-Van Den Meersch BVBA, company assigned to the tax number BE08933776855. The company Bruyns-Van Den Meersch BVBA is located at the address: Astridlaan 32,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bruyns-Van Den Meersch BVBA were not found.
The main activity of Bruyns-Van Den Meersch BVBA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruyns-Van Den Meersch BVBA is not available. You also can look at reviews of Bruyns-Van Den Meersch BVBA, open positions, location of Bruyns-Van Den Meersch BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruyns-Van Den Meersch BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruyns-Van Den Meersch BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruyns-Van Den Meersch BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruyns-Van Den Meersch BVBA, employees, financial statistics.