Kubomat BVBA

Contactgegevens Kubomat BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kubomat BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kubomat BVBA

Regio (region): As, België

Adres (address): Herengracht 14,3665, België

Telefoon (phone): 089 65 65 75 089 65 65 75

Fax (fax): 089 65 65 76 089 65 65 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kubomat BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kubomat BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kubomat BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kubomat BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kubomat BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kubomat BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kubomat BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kubomat BVBA
Products information Kubomat BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09265563964
Ondernemingsnummer: 7857940673
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kubomat BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kubomat BVBA
(Get full report from official database of BE for Kubomat BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kubomat BVBA
Addition kinds of activities for Kubomat BVBA

20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations

Werken bij Kubomat BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kubomat BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kubomat BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kubomat BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

Zoek naar antwoorden van Kubomat BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kubomat BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kubomat BVBA. Laat een reactie achter voor Kubomat BVBA. Kubomat BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kubomat BVBA. Leave a respond for Kubomat BVBA. Kubomat BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kubomat BVBA op de google maps. Adres en contacten Kubomat BVBA
Location of Kubomat BVBA on the google maps. Address and contacts of Kubomat BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kubomat BVBA Kubomat BVBA: Den Boomgaerd | ARO/INGERSOLL-RAND | B.C.I. | A.C.S. QUALITY CLEANING NV | B.B & T International BVBA

Other related companies as Kubomat BVBA: Den Boomgaerd | ARO/INGERSOLL-RAND | B.C.I. | A.C.S. QUALITY CLEANING NV | B.B & T International BVBA

Kubomat BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio As, België. De volledige naam van het bedrijf is Kubomat BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265563964. Het bedrijf Kubomat BVBA bevindt zich op het adres: Herengracht 14,3665. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kubomat BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kubomat BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kubomat BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kubomat BVBA, openstaande posities, locatie van Kubomat BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kubomat BVBA is a company, that was registered 1993 in As region, Belgium. Full name of company is Kubomat BVBA, company assigned to the tax number BE09265563964. The company Kubomat BVBA is located at the address: Herengracht 14,3665. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kubomat BVBA were not found.
The main activity of Kubomat BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kubomat BVBA is not available. You also can look at reviews of Kubomat BVBA, open positions, location of Kubomat BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kubomat BVBA, As: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kubomat BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kubomat BVBA, As: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kubomat BVBA, employees, financial statistics.