A.C.S. QUALITY CLEANING NV

Contactgegevens A.C.S. QUALITY CLEANING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.S. QUALITY CLEANING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.S. QUALITY CLEANING NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lamorinièrestraat 229,2018, België

Telefoon (phone): 03 281 50 05 03 281 50 05

Fax (fax): 03 280 85 55 03 280 85 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.S. QUALITY CLEANING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.S. QUALITY CLEANING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.S. QUALITY CLEANING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.S. QUALITY CLEANING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.S. QUALITY CLEANING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.S. QUALITY CLEANING NV
Products information A.C.S. QUALITY CLEANING NV

BTW identificatienummer (tax): BE06740081787
Ondernemingsnummer: 9776428222
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.C.S. QUALITY CLEANING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.S. QUALITY CLEANING NV
(Get full report from official database of BE for A.C.S. QUALITY CLEANING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.S. QUALITY CLEANING NV
Addition kinds of activities for A.C.S. QUALITY CLEANING NV

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij A.C.S. QUALITY CLEANING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.S. QUALITY CLEANING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van A.C.S. QUALITY CLEANING NV in sociale netwerken
Look for responds of A.C.S. QUALITY CLEANING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Laat een reactie achter voor A.C.S. QUALITY CLEANING NV. A.C.S. QUALITY CLEANING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.S. QUALITY CLEANING NV. Leave a respond for A.C.S. QUALITY CLEANING NV. A.C.S. QUALITY CLEANING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.S. QUALITY CLEANING NV op de google maps. Adres en contacten A.C.S. QUALITY CLEANING NV
Location of A.C.S. QUALITY CLEANING NV on the google maps. Address and contacts of A.C.S. QUALITY CLEANING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.S. QUALITY CLEANING NV A.C.S. QUALITY CLEANING NV: Rubitec NV | T.S.V. BVBA | Domotica Partner | OP.TA. Instituut Taalopleidingen | Vermeulen Filip Decoratie BVBA

Other related companies as A.C.S. QUALITY CLEANING NV: Rubitec NV | T.S.V. BVBA | Domotica Partner | OP.TA. Instituut Taalopleidingen | Vermeulen Filip Decoratie BVBA

A.C.S. QUALITY CLEANING NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.S. QUALITY CLEANING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06740081787. Het bedrijf A.C.S. QUALITY CLEANING NV bevindt zich op het adres: Lamorinièrestraat 229,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.C.S. QUALITY CLEANING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.S. QUALITY CLEANING NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.S. QUALITY CLEANING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.S. QUALITY CLEANING NV, openstaande posities, locatie van A.C.S. QUALITY CLEANING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.S. QUALITY CLEANING NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.C.S. QUALITY CLEANING NV, company assigned to the tax number BE06740081787. The company A.C.S. QUALITY CLEANING NV is located at the address: Lamorinièrestraat 229,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.C.S. QUALITY CLEANING NV were not found.
The main activity of A.C.S. QUALITY CLEANING NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.S. QUALITY CLEANING NV is not available. You also can look at reviews of A.C.S. QUALITY CLEANING NV, open positions, location of A.C.S. QUALITY CLEANING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.S. QUALITY CLEANING NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.S. QUALITY CLEANING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.S. QUALITY CLEANING NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.S. QUALITY CLEANING NV, employees, financial statistics.