OP.TA. Instituut Taalopleidingen

Contactgegevens OP.TA. Instituut Taalopleidingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OP.TA. Instituut Taalopleidingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

OP.TA. Instituut Taalopleidingen

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Lierseweg 125,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 73 17 014 21 73 17

Fax (fax): 014 21 73 49 014 21 73 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OP.TA. Instituut Taalopleidingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OP.TA. Instituut Taalopleidingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OP.TA. Instituut Taalopleidingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OP.TA. Instituut Taalopleidingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OP.TA. Instituut Taalopleidingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OP.TA. Instituut Taalopleidingen
Products information OP.TA. Instituut Taalopleidingen

BTW identificatienummer (tax): BE06762603759
Ondernemingsnummer: 7973022460
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in OP.TA. Instituut Taalopleidingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OP.TA. Instituut Taalopleidingen
(Get full report from official database of BE for OP.TA. Instituut Taalopleidingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor OP.TA. Instituut Taalopleidingen
Addition kinds of activities for OP.TA. Instituut Taalopleidingen

2076. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij OP.TA. Instituut Taalopleidingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OP.TA. Instituut Taalopleidingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van OP.TA. Instituut Taalopleidingen in sociale netwerken
Look for responds of OP.TA. Instituut Taalopleidingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Laat een reactie achter voor OP.TA. Instituut Taalopleidingen. OP.TA. Instituut Taalopleidingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OP.TA. Instituut Taalopleidingen. Leave a respond for OP.TA. Instituut Taalopleidingen. OP.TA. Instituut Taalopleidingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OP.TA. Instituut Taalopleidingen op de google maps. Adres en contacten OP.TA. Instituut Taalopleidingen
Location of OP.TA. Instituut Taalopleidingen on the google maps. Address and contacts of OP.TA. Instituut Taalopleidingen

Andere gerelateerde bedrijven als come OP.TA. Instituut Taalopleidingen OP.TA. Instituut Taalopleidingen: B-Seen SPRL | Het Land Van Ooit | KIJK EENS AAN... | Smet L-Verhelst | CLAEYS

Other related companies as OP.TA. Instituut Taalopleidingen: B-Seen SPRL | Het Land Van Ooit | KIJK EENS AAN... | Smet L-Verhelst | CLAEYS

OP.TA. Instituut Taalopleidingen is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is OP.TA. Instituut Taalopleidingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762603759. Het bedrijf OP.TA. Instituut Taalopleidingen bevindt zich op het adres: Lierseweg 125,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in OP.TA. Instituut Taalopleidingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OP.TA. Instituut Taalopleidingen is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OP.TA. Instituut Taalopleidingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OP.TA. Instituut Taalopleidingen, openstaande posities, locatie van OP.TA. Instituut Taalopleidingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OP.TA. Instituut Taalopleidingen is a company, that was registered 1985 in Herentals region, Belgium. Full name of company is OP.TA. Instituut Taalopleidingen, company assigned to the tax number BE06762603759. The company OP.TA. Instituut Taalopleidingen is located at the address: Lierseweg 125,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in OP.TA. Instituut Taalopleidingen were not found.
The main activity of OP.TA. Instituut Taalopleidingen is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OP.TA. Instituut Taalopleidingen is not available. You also can look at reviews of OP.TA. Instituut Taalopleidingen, open positions, location of OP.TA. Instituut Taalopleidingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OP.TA. Instituut Taalopleidingen, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OP.TA. Instituut Taalopleidingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OP.TA. Instituut Taalopleidingen, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OP.TA. Instituut Taalopleidingen, employees, financial statistics.