JAEKEN GEBROEDERS BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • JAEKEN GEBROEDERS BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • JAEKEN GEBROEDERS BVBA

Contactgegevens JAEKEN GEBROEDERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAEKEN GEBROEDERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAEKEN GEBROEDERS BVBA

Regio (region): Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek), België

Adres (address): Weg naar Opitter 60,3670, België

Telefoon (phone): 089 85 43 95 089 85 43 95

Fax (fax): 089 85 83 17 089 85 83 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAEKEN GEBROEDERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAEKEN GEBROEDERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAEKEN GEBROEDERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAEKEN GEBROEDERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAEKEN GEBROEDERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAEKEN GEBROEDERS BVBA
Products information JAEKEN GEBROEDERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01166442871
Ondernemingsnummer: 7721710205
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JAEKEN GEBROEDERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAEKEN GEBROEDERS BVBA
(Get full report from official database of BE for JAEKEN GEBROEDERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAEKEN GEBROEDERS BVBA
Addition kinds of activities for JAEKEN GEBROEDERS BVBA

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij JAEKEN GEBROEDERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAEKEN GEBROEDERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van JAEKEN GEBROEDERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JAEKEN GEBROEDERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Laat een reactie achter voor JAEKEN GEBROEDERS BVBA. JAEKEN GEBROEDERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAEKEN GEBROEDERS BVBA. Leave a respond for JAEKEN GEBROEDERS BVBA. JAEKEN GEBROEDERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAEKEN GEBROEDERS BVBA op de google maps. Adres en contacten JAEKEN GEBROEDERS BVBA
Location of JAEKEN GEBROEDERS BVBA on the google maps. Address and contacts of JAEKEN GEBROEDERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JAEKEN GEBROEDERS BVBA JAEKEN GEBROEDERS BVBA: Juridica | Johnen SPRL | Apré SPRL | Containerdienst Van Roy NV | De Boer-De Coninck

Other related companies as JAEKEN GEBROEDERS BVBA: Juridica | Johnen SPRL | Apré SPRL | Containerdienst Van Roy NV | De Boer-De Coninck

JAEKEN GEBROEDERS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is JAEKEN GEBROEDERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166442871. Het bedrijf JAEKEN GEBROEDERS BVBA bevindt zich op het adres: Weg naar Opitter 60,3670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JAEKEN GEBROEDERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAEKEN GEBROEDERS BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAEKEN GEBROEDERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAEKEN GEBROEDERS BVBA, openstaande posities, locatie van JAEKEN GEBROEDERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JAEKEN GEBROEDERS BVBA is a company, that was registered 2002 in Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek) region, Belgium. Full name of company is JAEKEN GEBROEDERS BVBA, company assigned to the tax number BE01166442871. The company JAEKEN GEBROEDERS BVBA is located at the address: Weg naar Opitter 60,3670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JAEKEN GEBROEDERS BVBA were not found.
The main activity of JAEKEN GEBROEDERS BVBA is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAEKEN GEBROEDERS BVBA is not available. You also can look at reviews of JAEKEN GEBROEDERS BVBA, open positions, location of JAEKEN GEBROEDERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAEKEN GEBROEDERS BVBA, Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAEKEN GEBROEDERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAEKEN GEBROEDERS BVBA, Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAEKEN GEBROEDERS BVBA, employees, financial statistics.