De Boer-De Coninck

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • De Boer-De Coninck
Private companiesFurniture and Fixtures • De Boer-De Coninck

Contactgegevens De Boer-De Coninck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boer-De Coninck: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boer-De Coninck

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 105,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 36 82 03 230 36 82

Fax (fax): 03 230 36 82 03 230 36 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boer-De Coninck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boer-De Coninck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boer-De Coninck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boer-De Coninck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boer-De Coninck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boer-De Coninck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boer-De Coninck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boer-De Coninck
Products information De Boer-De Coninck

BTW identificatienummer (tax): BE04968536376
Ondernemingsnummer: 3678466796
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Boer-De Coninck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boer-De Coninck
(Get full report from official database of BE for De Boer-De Coninck)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boer-De Coninck
Addition kinds of activities for De Boer-De Coninck

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic

Werken bij De Boer-De Coninck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boer-De Coninck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boer-De Coninck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boer-De Coninck. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van De Boer-De Coninck in sociale netwerken
Look for responds of De Boer-De Coninck in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boer-De Coninck. Laat een reactie achter voor De Boer-De Coninck. De Boer-De Coninck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boer-De Coninck. Leave a respond for De Boer-De Coninck. De Boer-De Coninck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boer-De Coninck op de google maps. Adres en contacten De Boer-De Coninck
Location of De Boer-De Coninck on the google maps. Address and contacts of De Boer-De Coninck

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boer-De Coninck De Boer-De Coninck: A.B.C. Security SPRL | Meys Electro NV | Algemene Houtdistributie N.V. | Alrenco B.V.B.A. | Multi-fix

Other related companies as De Boer-De Coninck: A.B.C. Security SPRL | Meys Electro NV | Algemene Houtdistributie N.V. | Alrenco B.V.B.A. | Multi-fix

De Boer-De Coninck is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boer-De Coninck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968536376. Het bedrijf De Boer-De Coninck bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 105,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Boer-De Coninck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boer-De Coninck is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boer-De Coninck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boer-De Coninck, openstaande posities, locatie van De Boer-De Coninck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Boer-De Coninck is a company, that was registered 1989 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is De Boer-De Coninck, company assigned to the tax number BE04968536376. The company De Boer-De Coninck is located at the address: Mechelsesteenweg 105,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Boer-De Coninck were not found.
The main activity of De Boer-De Coninck is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boer-De Coninck is not available. You also can look at reviews of De Boer-De Coninck, open positions, location of De Boer-De Coninck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boer-De Coninck, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boer-De Coninck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boer-De Coninck, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boer-De Coninck, employees, financial statistics.