Thermoco NV

Contactgegevens Thermoco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thermoco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thermoco NV

Regio (region): Stabroek (Hoevenen), België

Adres (address): Ettenhoven 103,2940, België

Telefoon (phone): 03 561 06 70 03 561 06 70

Fax (fax): 03 561 06 78 03 561 06 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thermoco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thermoco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thermoco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thermoco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thermoco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thermoco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thermoco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thermoco NV
Products information Thermoco NV

BTW identificatienummer (tax): BE06487945556
Ondernemingsnummer: 7795043945
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Thermoco NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thermoco NV
(Get full report from official database of BE for Thermoco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thermoco NV
Addition kinds of activities for Thermoco NV

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
36479903. Boot en schip verlichting fixtures | Boat and ship lighting fixtures
51691104. Metaalzouten | Metal salts
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij Thermoco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thermoco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thermoco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thermoco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van Thermoco NV in sociale netwerken
Look for responds of Thermoco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thermoco NV. Laat een reactie achter voor Thermoco NV. Thermoco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thermoco NV. Leave a respond for Thermoco NV. Thermoco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thermoco NV op de google maps. Adres en contacten Thermoco NV
Location of Thermoco NV on the google maps. Address and contacts of Thermoco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Thermoco NV Thermoco NV: WILLEMS S. BVBA | COVER BVBA-PATISCO | Proclima CV | Degand SA | Châssis P.M.T. SPRL

Other related companies as Thermoco NV: WILLEMS S. BVBA | COVER BVBA-PATISCO | Proclima CV | Degand SA | Châssis P.M.T. SPRL

Thermoco NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Stabroek (Hoevenen), België. De volledige naam van het bedrijf is Thermoco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487945556. Het bedrijf Thermoco NV bevindt zich op het adres: Ettenhoven 103,2940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Thermoco NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thermoco NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thermoco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thermoco NV, openstaande posities, locatie van Thermoco NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thermoco NV is a company, that was registered 1986 in Stabroek (Hoevenen) region, Belgium. Full name of company is Thermoco NV, company assigned to the tax number BE06487945556. The company Thermoco NV is located at the address: Ettenhoven 103,2940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Thermoco NV were not found.
The main activity of Thermoco NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thermoco NV is not available. You also can look at reviews of Thermoco NV, open positions, location of Thermoco NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thermoco NV, Stabroek (Hoevenen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thermoco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thermoco NV, Stabroek (Hoevenen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thermoco NV, employees, financial statistics.