WILLEMS S. BVBA

Contactgegevens WILLEMS S. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS S. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS S. BVBA

Regio (region): Kortrijk (Marke), België

Adres (address): Sperlekestraat 18,8510, België

Telefoon (phone): 056 21 19 02; 056 35 85 74; 0475 90 15 61 056 21 19 02; 056 35 85 74; 0475 90 15 61

Fax (fax): 056 21 19 02 056 21 19 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS S. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS S. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS S. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS S. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS S. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS S. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS S. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS S. BVBA
Products information WILLEMS S. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06494262695
Ondernemingsnummer: 1472137451
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WILLEMS S. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS S. BVBA
(Get full report from official database of BE for WILLEMS S. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS S. BVBA
Addition kinds of activities for WILLEMS S. BVBA

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
28249913. Saran vezels | Saran fibers
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals
94410102. Sociale administratie, overheid | Social security administration, government

Werken bij WILLEMS S. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS S. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS S. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS S. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van WILLEMS S. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS S. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS S. BVBA. Laat een reactie achter voor WILLEMS S. BVBA. WILLEMS S. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS S. BVBA. Leave a respond for WILLEMS S. BVBA. WILLEMS S. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS S. BVBA op de google maps. Adres en contacten WILLEMS S. BVBA
Location of WILLEMS S. BVBA on the google maps. Address and contacts of WILLEMS S. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS S. BVBA WILLEMS S. BVBA: EURO VITRES | M.T.C. | DEWALQUE-METALL SPRL | Heat-Tec | Cuendet Belgique

Other related companies as WILLEMS S. BVBA: EURO VITRES | M.T.C. | DEWALQUE-METALL SPRL | Heat-Tec | Cuendet Belgique

WILLEMS S. BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Marke), België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS S. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06494262695. Het bedrijf WILLEMS S. BVBA bevindt zich op het adres: Sperlekestraat 18,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WILLEMS S. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEMS S. BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS S. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS S. BVBA, openstaande posities, locatie van WILLEMS S. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILLEMS S. BVBA is a company, that was registered 2009 in Kortrijk (Marke) region, Belgium. Full name of company is WILLEMS S. BVBA, company assigned to the tax number BE06494262695. The company WILLEMS S. BVBA is located at the address: Sperlekestraat 18,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WILLEMS S. BVBA were not found.
The main activity of WILLEMS S. BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS S. BVBA is not available. You also can look at reviews of WILLEMS S. BVBA, open positions, location of WILLEMS S. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS S. BVBA, Kortrijk (Marke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS S. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS S. BVBA, Kortrijk (Marke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS S. BVBA, employees, financial statistics.