Omco Air Treatment NV

Contactgegevens Omco Air Treatment NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omco Air Treatment NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omco Air Treatment NV

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Heirbaan 62,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 58 33 03 449 58 33

Fax (fax): 03 440 67 95 03 440 67 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omco Air Treatment NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omco Air Treatment NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omco Air Treatment NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omco Air Treatment NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omco Air Treatment NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omco Air Treatment NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omco Air Treatment NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omco Air Treatment NV
Products information Omco Air Treatment NV

BTW identificatienummer (tax): BE04797149658
Ondernemingsnummer: 7743408203
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Omco Air Treatment NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omco Air Treatment NV
(Get full report from official database of BE for Omco Air Treatment NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omco Air Treatment NV
Addition kinds of activities for Omco Air Treatment NV

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec

Werken bij Omco Air Treatment NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omco Air Treatment NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omco Air Treatment NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omco Air Treatment NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Omco Air Treatment NV in sociale netwerken
Look for responds of Omco Air Treatment NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omco Air Treatment NV. Laat een reactie achter voor Omco Air Treatment NV. Omco Air Treatment NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omco Air Treatment NV. Leave a respond for Omco Air Treatment NV. Omco Air Treatment NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omco Air Treatment NV op de google maps. Adres en contacten Omco Air Treatment NV
Location of Omco Air Treatment NV on the google maps. Address and contacts of Omco Air Treatment NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Omco Air Treatment NV Omco Air Treatment NV: Callant & Van den Daelen | Alcyane | Hessenhuis (Tentoonstellingszaal) | Van Hoecke SPRL | Stevens B.V.B.A.

Other related companies as Omco Air Treatment NV: Callant & Van den Daelen | Alcyane | Hessenhuis (Tentoonstellingszaal) | Van Hoecke SPRL | Stevens B.V.B.A.

Omco Air Treatment NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Omco Air Treatment NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04797149658. Het bedrijf Omco Air Treatment NV bevindt zich op het adres: Heirbaan 62,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Omco Air Treatment NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omco Air Treatment NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omco Air Treatment NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omco Air Treatment NV, openstaande posities, locatie van Omco Air Treatment NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Omco Air Treatment NV is a company, that was registered 1993 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Omco Air Treatment NV, company assigned to the tax number BE04797149658. The company Omco Air Treatment NV is located at the address: Heirbaan 62,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Omco Air Treatment NV were not found.
The main activity of Omco Air Treatment NV is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Omco Air Treatment NV is not available. You also can look at reviews of Omco Air Treatment NV, open positions, location of Omco Air Treatment NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omco Air Treatment NV, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omco Air Treatment NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omco Air Treatment NV, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omco Air Treatment NV, employees, financial statistics.