Alcyane

Contactgegevens Alcyane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alcyane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alcyane

Regio (region): Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue Gustave Baivy 8,4101, België

Telefoon (phone): 04 234 20 11 04 234 20 11

Fax (fax): 04 234 20 33 04 234 20 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alcyane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alcyane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alcyane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alcyane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alcyane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alcyane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alcyane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alcyane
Products information Alcyane

BTW identificatienummer (tax): BE06809570312
Ondernemingsnummer: 3224456787
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alcyane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alcyane
(Get full report from official database of BE for Alcyane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alcyane
Addition kinds of activities for Alcyane

17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
22950202. Tape, gelakt: kunststof, en andere gecoat (behalve magnetisch) | Tape, varnished: plastic, and other coated (except magnetic)
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
36250201. Armatuur relais | Armature relays
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec

Werken bij Alcyane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alcyane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alcyane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alcyane. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

Zoek naar antwoorden van Alcyane in sociale netwerken
Look for responds of Alcyane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alcyane. Laat een reactie achter voor Alcyane. Alcyane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alcyane. Leave a respond for Alcyane. Alcyane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alcyane op de google maps. Adres en contacten Alcyane
Location of Alcyane on the google maps. Address and contacts of Alcyane

Andere gerelateerde bedrijven als come Alcyane Alcyane: Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim | Van Hoeyland BVBA | Dubuisson SA | VAMOS | Willem Van Vlaanderen

Other related companies as Alcyane: Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim | Van Hoeyland BVBA | Dubuisson SA | VAMOS | Willem Van Vlaanderen

Alcyane is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is Alcyane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06809570312. Het bedrijf Alcyane bevindt zich op het adres: Rue Gustave Baivy 8,4101. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 855,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alcyane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alcyane is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alcyane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alcyane, openstaande posities, locatie van Alcyane op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alcyane is a company, that was registered 2011 in Seraing (Jemeppe-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is Alcyane, company assigned to the tax number BE06809570312. The company Alcyane is located at the address: Rue Gustave Baivy 8,4101. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 855,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alcyane were not found.
The main activity of Alcyane is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alcyane is not available. You also can look at reviews of Alcyane, open positions, location of Alcyane on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alcyane, Seraing (Jemeppe-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alcyane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alcyane, Seraing (Jemeppe-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alcyane, employees, financial statistics.