Veilingen Jordaens NV

Contactgegevens Veilingen Jordaens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veilingen Jordaens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veilingen Jordaens NV

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Van Peborghlei 13B,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 44 30 03 449 44 30

Fax (fax): 03 454 35 14 03 454 35 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veilingen Jordaens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veilingen Jordaens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veilingen Jordaens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veilingen Jordaens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veilingen Jordaens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veilingen Jordaens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veilingen Jordaens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veilingen Jordaens NV
Products information Veilingen Jordaens NV

BTW identificatienummer (tax): BE03006378173
Ondernemingsnummer: 4062988281
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Veilingen Jordaens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veilingen Jordaens NV
(Get full report from official database of BE for Veilingen Jordaens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veilingen Jordaens NV
Addition kinds of activities for Veilingen Jordaens NV

27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij Veilingen Jordaens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veilingen Jordaens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veilingen Jordaens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veilingen Jordaens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Veilingen Jordaens NV in sociale netwerken
Look for responds of Veilingen Jordaens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veilingen Jordaens NV. Laat een reactie achter voor Veilingen Jordaens NV. Veilingen Jordaens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veilingen Jordaens NV. Leave a respond for Veilingen Jordaens NV. Veilingen Jordaens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veilingen Jordaens NV op de google maps. Adres en contacten Veilingen Jordaens NV
Location of Veilingen Jordaens NV on the google maps. Address and contacts of Veilingen Jordaens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Veilingen Jordaens NV Veilingen Jordaens NV: Auto Electro Quintens BVBA | Bael O | New Loc Tent SPRL | Bruno Genin | GALLEMAERS,Gilles

Other related companies as Veilingen Jordaens NV: Auto Electro Quintens BVBA | Bael O | New Loc Tent SPRL | Bruno Genin | GALLEMAERS,Gilles

Veilingen Jordaens NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Veilingen Jordaens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006378173. Het bedrijf Veilingen Jordaens NV bevindt zich op het adres: Van Peborghlei 13B,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Veilingen Jordaens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veilingen Jordaens NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veilingen Jordaens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veilingen Jordaens NV, openstaande posities, locatie van Veilingen Jordaens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veilingen Jordaens NV is a company, that was registered 1992 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Veilingen Jordaens NV, company assigned to the tax number BE03006378173. The company Veilingen Jordaens NV is located at the address: Van Peborghlei 13B,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Veilingen Jordaens NV were not found.
The main activity of Veilingen Jordaens NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Veilingen Jordaens NV is not available. You also can look at reviews of Veilingen Jordaens NV, open positions, location of Veilingen Jordaens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veilingen Jordaens NV, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veilingen Jordaens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veilingen Jordaens NV, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veilingen Jordaens NV, employees, financial statistics.